Clouds
21 Budapest
Dollár
344,80 Ft
Euró
371,07 Ft
Font
431,88 Ft
Bitcoin
26,768 $

Videós összefoglaló a Barcelona furcsa hazai vereségéről

Fotó: EPA/Toni Albir
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Real Sociedad valamilyen szinten elrontotta a Barcelona örömét azzal, hogy nyerni tudott a Camp Nou-ban.

Született pár furcsa végeredmény a szombati futballnapon, többek között Angliában. A Liverpool például csak az utolsó pillanatokban volt képes egyenlíteni az Aston Villa ellen, és mindezt hazai pályán.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

A legnagyobb sokkot viszont az Arsenal okozta, akik a kiesés elől menekülő Nottingham Forrest otthonában kaptak ki, ráadásul úgy, hogy még csak gólt sem lőttek. Ez a bajnoki címükbe került, a Manchester City behozhatatlan előnyre tette szert.

A Barcelona sem unatkozott, de nem éppen olyan eredmény született, mint azt várták volna. Már bajnokként léphettek pályára a Camp Nou-ban, aminek vereség lett a vége, így az ünneplés sem lehetett tökéletes.

Merino már az 5. percben megszerezte a vezetést, míg a 71. percben Sorloth megduplázta azt. Ezzel úgy tűnt, hogy minden eldőlt, és noha a Barca Lewandowski révén a 90. percben szépíteni tudott, ez már semmire nem volt elég.

A Sociedad ezzel a győzelmével jelenleg a Bajnokok Ligája-indulást érő 4. helyen áll 65 ponttal, 5 ponttal megelőzve a Villarrealt. A Real Madrid 71 pontos a második helyen, közvetlen a 69 pontot gyűjtött Atletico előtt.