Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,42 Ft
Euró
380,31 Ft
Font
443,06 Ft
Bitcoin
41,843 $

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája – befutott a trailer

Megérkezett az előzményfilm trailere.

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Kult

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Befutott Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája előzetese, melyből kiderült, hogy visszatérünk a Kapitóliumba: a készülő előzményfilm 64 évvel az eredeti film eseményei előtt játszódik, és a fiatal Coriolanus Snow (Tom Blyth), valamint Lucy Gray Baird (Rachel Zegler) állnak a középpontban.

A franchise rajongói már régóta vártak a könyvek alapján készült filmsorozat újabb részére, mely hamarosan debütál. Az előzetes alapján a Snow család nehéz időket él át a körzetek első polgárháborúja után, amelyet a Kapitólium ellen vívtak, ami arra készteti Coriolanust, hogy megvédje családját. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

Az előzetesben felbukkan Viola Davis Volumnia Gaul szerepében és Peter Dinklage mint Casca Highbottom. A trailer alapján úgy tűnik, hogy Blyth kinézete a szívével együtt változik, hiszen a videó elején még hosszabb szőke hajjal, míg később már rendkívül rövidre nyírt frizurával és szürke egyenruhában jelenik meg.

A filmben a fent említett szereplők mellett Josh Andrés Rivera mint Sejanus Plinth, Burn Gorman mint Hoff parancsnok, Ashley Liao mint Clemensia Dovecote és még sokan mások is szerepelnek. Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája november 17-én debütál a mozikban, de addig is, íme a magyar nyelvű előzetes: