18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Dollár
421,91 Ft
Euró
408,07 Ft
Font
457,99 Ft
Bitcoin
19,195 $

Árverésen vásárolt bőröndökben talált emberi maradványokat egy új-zélandi család

Fotó: Pixabay
not image

Koós Alexandra

2022. augusztus 17. - 10:42

A szomszédok közül néhányan az út túloldalán állva vették észre a család riadalmát, mások pedig irtózatos bűzt éreztek a ház környékén.

Az új-zélandi rendőrség nyomozást folytat, miután egy aucklandi család emberi maradványokat talált azokban a bőröndökben, amelyeket egy árverésen vásároltak, a hátborzongató felfedezés pedig azután történt, hogy hazaérve elkezdték kipakolni a vásáron szerzett holmikat.

Soron kívül Figyelmeztette a drukkereket az MLSZ az olaszok elleni meccs kapcsán

A hatóságok beszámolója alapján az eset múlt hét csütörtökön történt, amikor a családtagok egy helyi raktározási céghez indultak, ahol egy egész utánfutónyi árut vettek meg, többek között bőröndöket – számolt be a BBC.

A szomszédok elmondása szerint néhányan az út túloldalán állva vették észre a család riadalmát, amikor felnyitották a táskákat, mások pedig azt állították, hogy irtózatos bűzt éreztek a ház környékén, amely a történtek után egy darabig üresen állt.

A rendőrség gyilkosság gyanújával indított nyomozást, és próbálják azonosítani a maradványokat, bár egyelőre nem sikerült megállapítani, hány személy haláláról lehet szó, azt azonban hozzátették, a családnak vélhetően nincs köze az esethez.