Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,515 $

Simán nyert az Arsenal a Sevilla ellen

Az Arsenal nagyon magabiztosan hozta a 3 pontot a Bajnokok Ligájában a Sevilla ellen.

Fotó: EPA/ISABEL INFANTES
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A spanyol csapatok közül a Barcelona kedden már megjárta idegenben. Röviddel a találkozót követően Xavi arról beszélt, hogy megérdemelték a vereséget, és elismerte, jelenleg hullámvölgyben vannak.

A Sevilla is idegenben lépett pályára, ezúttal az Arsenal otthonában, akik ezelőtt meglepetésre kikaptak a Newcastle-től a bajnokságban. A „Szarkák” lendülete elfogyott, mivel még csak pontot sem szerzett a Dortmund ellen. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Az Arsenal messze határozottabb volt, igaz, odahaza játszhattak, ami mindig különbséget jelent. Sokat egykapúztak a londoniak, addig a spanyolok csak nyomozták a labdát, így csupán idő kérdése volt a vezető találat.

A 29. percben Trossard értékesítette Saka passzát, szemben a kapuval állva, egészen közelről. A második félidőben is csak egy gól esett, amit az első gólpasszt adó Saka szerezte Martinelli passzából. A britek ezzel megerősítették a helyüket a Bajnokok Ligájában, és már 9 pontosak az élen.

A második helyen a PSV áll 5 ponttal, miután a hollandok 1-0-ra legyőzték a Lenst hazai pályán, akik szintén 5 pontot számolnak. A Sevilla pedig csak 2 pontos az utolsó helyen, így folytatódik a mélyrepülésük.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.