Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,35 Ft
Euró
388,19 Ft
Font
456,46 Ft
Bitcoin
67,425 $

Talpig Pradában jelent meg Messi a Miami NBA-meccsén (videó)

Lionel Messi nagyon lazán, stílusosan jelent meg a Miami Heat NBA-meccsén, de nem egyedül ment ki, több világsztár is vele tartott.

...svg content...Fotó: EPA/CJ GUNTHER
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lionel Messi egészen más életet élhet Miamiban, mint Párizsban, ahol nem úgy alakultak a tervei, mint azt szerette volna. Hamar kikezdték a szurkolók, és a francia főváros sem éppen olyan, mint Barcelona, ami az argentin legenda számára örökre különleges marad, hiszen gyerekkora óta lakott a katalán városban.

Messi végül nem hosszabbított szerződést a PSG-vel, és a Bajnokok Ligáját sem nyerték meg. Ez azonban lehetséges, hogy sikerül nélküle a franciáknak idén, mert ott vannak az elődöntőben, épp a Barcelonát ejtették ki drámai körülmények között. Kedd este először a Bayern München és a Real Madrid összecsapását nézhetjük meg. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

Az argentin legenda jelenleg az Inter Miami játékosa, ahol nagyon vigyáznak rá, legutóbb több mint 10 biztonsági őr rohant oda hozzá egy incidens miatt. Emellett egy személyi testőr minden mozzanatát figyeli, már a pálya széléről is, ahol külön bejárása van, és ez valószínűleg a válogatott mérkőzéseken sincs másképp.

Az aranylabdás rekorder szeret szórakozni, a barátaival lenni, és ebből a szempontból is Miami sokkal jobb választás, mint Párizs. Messi legutóbb a Miami Heat meccsén tűnt fel Sauarez Busquets és Alba tárasságában, akik nem is oly rég a Barcelona meghatározó játékosai vannak, de már a Miamit szolgálják.

Messi szereti a farmeres viseletet, most talpig Pradában jelent meg, míg a többiek még lazábbra vették a figurát. Láthatóan jól érezték magukat, kikapcsolódtak, és valószínűleg a lehető legjobb helyen ülhettek az NBA-meccsen, amit 88-102-re vesztett el a Miami a Boston Celtics ellen.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.