Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,28 Ft
Euró
378,65 Ft
Font
441,65 Ft
Bitcoin
41,483 $

Arcátlan összegekért árulnak belépőket a vasárnapi Montenegró elleni mérkőzésre

Beindultak a jegyüzérek.

Fotó: MTI/Illyés Tibor
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Nyilvánvalóan minden focirajongó tűkön ülve várja, hogy ott lehessen a Puskás Arénában vasárnap, hogy megünnepelje a magyar válogatott kijutását az Eb-re, ezt pedig a jegyüzérek is pontosan tudják, akik arcátlan összegekért kínálják a jegyeket a mérkőzésre.

A Sportal gyűjtése szerint egy budapesti jegyüzér például nem kevesebb, mint 180 ezer forintot kér a VIP szektorba szóló jegyekért, s bár a leírás szerint három belépővel is rendelkezik, az nem derült ki a leírásból, hogy ezt darabjára érti-e, vagy az összesre. Soron kívül Orbán Viktor egykor hivatásos, fizetett Mikulás is volt

A horribilis összegért kínált jegyek kapcsán az sem derült ki, hogy a kiemelt helyre szóló belépők mellé milyen szolgáltatásokat kínálnak. Jóval több „sima” jegyet kínáló eladó jelent meg az interneten, noha itt is vannak érdekes árképzések: egy szigetszentmiklósi hölgy például 70 ezer magyar forintot kér el egy kapu mögötti helyre, a negyedik sorba szóló belépőért.

Akadnak azonban olyanok is, akik szemmel láthatóan ténylegesen ebből próbálnak megélni: egy hirdető például nem kevesebb, mint 12 jegyet (!) árul, melynek darabja 40 ezer forinttól indul, de akad ennél drágább is a kínálatában, akár 60 ezerért is lehet nála venni belépőt a vasárnapi mérkőzésre.

Az arcátlan hirdetésekről készült képernyőfotókat ezen a linken lehet megtekinteni.

Hiánypótló hűtőhasználati útmutatót állított össze karácsonyra a Nébih

Tudatos hűtőhasználattal érdemes küzdeni az élelmiszerpazarlás ellen.