Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,076 $

Mióta itt jártál:

Carlo Ancelotti most unta meg Antonio Rüdiger teljesítményét

Fotó: MTI/EPA/Ronald Wittek
Sport
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az edző türelmes volt, ám mostanra megelégelte, hogy Rüdiger nem teljesít azon a szinten, amit egyébként mindenki elvárna tőle, miután nyáron leigazolták.

A fichajes.net szerint Carlo Ancelotti nincs túl jó hangulatban, ugyanis a Real Madrid az elmúlt évek után most elérte mélypontját: a Barca ellen vereség a spanyol Szuperkupa döntőjében volt az utolsó csapás, mely egyértelművé tette, hogy mennyire rossz helyzetben van Ancelotti csapata.

Soron kívül Január 29.: ilyen időjárás vár ránk vasárnap

Az egyik oka a mélyrepülésnek pedig az egyik játékos: Antonio Rüdiger. A német ugyanis nem teljesítette azt a szintet, amit elvártak volna őle, miután nyáron leigazolták, ráadásul olyannyira nem teljesített jól, hogy Ancelotti már azt fontolgatja, Nacho alá helyezi.

Amíg David Alaba távol volt, Rüdiger teljesítménye siralmas volt, ami szintén azt bizonyítja, hogy hiba volt beépíteni a csapatba. Rüdiger két rendkívül sikeres Chelsea-s szezon után érkezett a Real Madridhoz, ám teljesítményén látszik Thomas Tuchel módszere.

Tuchel a három középső védővel és két szélsővel felálló rendszerben lehetőséget adott Rüdigernek, és nagyobb szabadságot is élvezett a pályán, éppen ezért a Real Madridhoz történt érkezésekor kérdésessé vált, hogy hogyan fog tudni működni Ancelotti rendszerében.

Úgy tűnik, hogy Ancelottinak lett igaza, és mostanra az edző is megunta a játékos hibáit, így a jövőben kétszer is meggondolja majd, hogy berakja-e a kezdőbe egy-egy fontosabb mérkőzésen.