Clouds
21 Budapest
Dollár
346,81 Ft
Euró
370,65 Ft
Font
431,44 Ft
Bitcoin
27,128 $

Az ALDI nem viccel: bruttó 1,2 milliós fizetéssel várja új dolgozóit

TÉMÁK:
#ALDI #Fizetés
Fotó: MTVA/Bizományosi: Faludi Imre
Gazdaság
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Az ALDI Magyarország idén is megrendezte karriernapját, az ALDI4Excellence nevű rendezvényt, melynek során kiderült, hogy komoly fizetéssel várják új regionális vezetőiket.

Az ALDI Magyarország idei karriernapját csütörtökön rendezték meg, a toborzónapon pedig több mint 100 fiatal jelent meg. A Portfolio jelentése szerint az ALDI4Excellence nevű rendezvényen elsősorban olyan menedzser-jelölteket keresnek, akik a kiválasztási folyamat és a 9 hónapos betanulási szakasz után regionális értékesítési vezetőként dolgoznak majd.

Soron kívül Fradisták is beleálltak a Sevilla és a Roma-szurkolók közti verekedésbe

Mindez azt jelenti, hogy a regionális vezetők az áruházvezetők feletteseiként 5-6 üzletet irányítanak majd, s akár 150 munkavállalóért is felelhetnek, noha a pozíció célja, hogy arra ösztönözzék az üzleteket, hogy hozzák az elvárt forgalmat. Kulcsár Dénes, az áruházlánc ügyvezetője az eseményen részleteket is elárult, többek között a fizetésről is említést tett.

Kulcsár megosztotta, azok, akik megfelelnek a kiválasztási folyamaton és sikeresen teljesítik a betanulási szakaszt, kezdőfizetésként bruttó 1,2 millió forintot, valamint egy munkaidőn kívül is használható 3-as BMW-t is kapnak. Elsősorban végzős egyetemistákat és pályakezdőket keresnek a pozíciókra, elvárásuk továbbá két idegen nyelv, az angol és lehetőleg a német magas szintű ismerete.

A kiválasztási folyamat utolsó fordulójában a jelentkezőket maga az ügyvezető interjúztatja személyesen, egy másfél-kétórás beszélgetés keretein belül. A sikeres felvétel után kezdődik a képzési szakasz, melynek egyik legfontosabb eleme, hogy az új kollégák is áruházi dolgozóként kezdenek, tehát az alapoktól is merik meg az üzletek működését.

Kulcsár Dénes ennek kapcsán kiemelte, legalább 2-3 év, mire a területi vezetők megszerzik a munkájukhoz szükséges tudást és tapasztalatot, és ezek után is folyamatosan fejleszteniük kell kompetenciáikat.