Akkora gólt lőtt Beckham csapata, hogy a kommentátor sikoltozni kezdett – videóval

not image

A T-800-as

2020. október 17. - 01:55

Valóban szép találatot ért el a Miami, miközben a kommentátor kissé elragadtatta magát, ami hamar bejárta az amerikai sportsajtót.

Valóban szép találatot ért el a Miami, miközben a kommentátor kissé elragadtatta magát, ami hamar bejárta az amerikai sportsajtót.

Az MLS-ben is zajlnak az események, immáron a Miami részvételével. Az új klubnak többek között David Beckham, az egykori brit futballista is a résztulajdonosa, akinek a közreműködésével nem egy sztár tette át a székhelyét Amerikába.

A Los Angeles Galaxy egykori sztárja nagy terveket szövöget, és szeretné, ha újabb nagy nevek igazolnának át az MLS-be, mint azt tette ő is hosszú évekkel ezelőtt. Az Inter Miami legutóbb hazai pályán léphetett pályára az Atlanta United ellen.

Az első gólra egészen a 80. percig kellett várnunk, amikor Shea talált be egy nagyon szép akció végén. A kommentátor még fel is sikoltott, annyira izgatottá vált. Pár perccel később azonban egyenlített az ellenfél, így 1-1 lett a végeredmény.

A Miami jelenleg csak a 12. helyen áll 18 ponttal a keleti csoportban. Két csapatot előznek meg ezzel, míg az élen a Toronto FC-t találjuk 38 egységgel a 35 pontos Philadelphia Union és a 31 pontos Columbus Crew előtt. A legjobb ötben még az Orlando City és a New England Revolution vannak ott.

Busquets 5-6 órán át tudna beszélni a Barcelona helyzetéről