Busquets 5-6 órán át tudna beszélni a Barcelona helyzetéről

not image

A T-800-as

2020. október 15. - 08:04

Sergio Busquets nagyon nem akart belemenni a részletekbe, de finoman utalt arra, hogy sokkal több mindenről van szó a Barcelonánál, mint azt a sajtóban olvasni.

Sergio Busquets nagyon nem akart belemenni a részletekbe, de finoman utalt arra, hogy sokkal több mindenről van szó a Barcelonánál, mint azt a sajtóban olvasni.

A Barcelona nem a legszebb időszakát éli meg, és nemrég 20 év után még Lionel Messi is távozni akart. Lehetséges, hogy ezzel egy új korszak vezeti kezdetét, de jelenleg az anyagi gondok uralják a helyzetet.

Az előző szezon pedig egyenesen pocsék volt a Barcelona számára, ahol egy jobb folytatásban bíznak. Busquets is ezt szeretné, aki már 2008 óta tagja az első csapatnak, és még mindig nagyon fontos a szerepe.

„Egy dolog, ami odakint történik, ami nem a legjobb pillanatokat jelenti a klub számára, és megint más, ami a pályán, és nem ez volt a legjobb évünk – egyéni és kollektív szinten sem.” – idézte a goal.com Busquets nyilatkozatát.

„Ha befejezem és részletesen elmondom erről a véleményemet, az 5-6 órába is telhet. Szóval nem ez volt a legjobb évünk a pályán. A labdarúgás egy csapatsport, és ha együttesen nem vagytok jók, akkor egyénileg sem leszel az.”

„Ez azonban már mögöttünk van, és új lehetőségek vannak előttünk. A dolgok megváltoztak, és reméljük, hogy ez szebb időket hoz.” – fogalmazott határozottan a Barcelona fontos láncszeme, aki szeretné, ha a csapata újra harcban lenne a címekért.

A 32 éves játékos tudja, hogy már nem tartozik a fiatal játékosok közé, de úgy érzi, hogy még mindig kellő erővel, energiával bír ahhoz, hogy magas szinten teljesítsen, akár a válogatottban is. „Szezonról szezonra koncentrálok, de világos, hogy már nem vagyok 20 éves, és nemigazán nézhetek a jövőbe. Ugyanakkor jól érzem magam.” – tette hozzá a válogatott, aki reméli, hogy még sokáig lehet tagja a nemzeti 11 keretének.

A Messi-brand igazán csak Spanyolországban lehet erős, hiába igazolna Angliába?