A vak labrador szívszorító levele: „Egy új családot keresek…”

not image

A T-800-as

2020. január 16. - 19:40

Ha valaki, akkor ez a labrador maximálisan megérdemli a figyelmet, és azt, hogy szeressék. Családot keres a világ egyik legaranyosabb kutyája Ausztráliában.

Nap mint nap találkozunk szívszorító történtekkel az interneten. Bárcsak a világ összes kutyájának segíthetnénk, de ez nem lehetséges. Ha azonban sokkal nagyobb lenne az összefogás, igenis megvalósítható lenne a terv, egy másik világban…

A Ladbible sem tudott szó nélkül elmenni az a labrador mellett, aki vak, kissé túlsúlyos és gazdátlan. A mérhetetlenül aranyos kutya új családot keres, és rendkívül hálás lenne, ha valaki kiválasztaná őt. Soha nem lehet tudni, hogy honnan jöhet a segítség, így mi is megírjuk az Ő történetét.

A hirdetést a Labrador Mentők tették közzé a Facebookon keresztül, méghozzá a következő levéllel:

„Nem a legjobban indult az életem, de a Labrador Mentőkhöz való a megérkezésem óta az életem 180 fokos fordulatot vett. 10 éves koromban lemondtak rólam. Vak vagyok, túlsúlyos és nincs gazdám. Volt néhány kölyökkutya az évek során, és azt hiszem, a régi gazdáimnak már nem kellettem.”

„A gondozásom óta 13 kilótól szabadultam meg, így szeretnék egy új családot, aki segítene nekem ezen az úton, bár valójában már nem kell sokat fogynom, és mivel idősebb vagyok, a kisebb gyakori séták ideálisak számomra.”

„Mint mondtam, nincsenek szemeim, amiktől meg kellett válnom, hiszen sok fájdalmat okoztak nekem. Most fájdalommentesen élek, és készen állok arra, hogy egy új otthont találjak. Macskákkal és egy másik kutyával élek jelenleg, akikkel jól kijövök, mindaddig, míg nem másznak az arcomba, mert néha ez sokkot okoz számomra. Csak ugatok rájuk, senkit sem bántok. Ideális esetben egy lépcső nélküli házban szeretnék élni.”

„Nagyon sok szeretet tudok adni, és akkor sincs gond, ha egyedül maradok, de jó lenne valakivel otthon lenni, aki idősebb koromban igényt tartana a társaságomra.” – „írta” Gombóc, akit 300 dollárért cserébe lehet elvinni az ausztrál Labrador Mentőktől.

https://www.facebook.com/7NEWSTownsville/videos/480961092833250/