A Real Madrid korábbi elnöke is kifejtette véleményét Salah esetleges átigazolásáról

premierleague.com
not image

Borbély Fanni

2021.március.1 - 18:47

A Real Madrid korábbi elnöke, Ramón Calderón is megszólalt Mohamed Salah tavalyi kijelentésével kapcsolatban, mikor is az egyiptomi játékos a Barcelonát és a Real Madridot nevezte meg a futball két legnagyobb csapataként.

Calderón ezzel kapcsolatban egy meglepő véleményt tett közzé, az exelnök ugyanis úgy véli, a Real Madrid csupán anyagi okokból kifolyólag nem igazolja le az egyiptomi játékost, ugyanis bérét nem tudná kigazdálkodni a csapat.

Habár mint ismeretes, Salah szerződése még két évig él a Liverpool csapatával, Calderón azonban úgy látja, a Real Madrid még ebben az évben megkísérel ajánlatot adni a játékosra, a Liverpool pedig valószínűleg vonakodni fog az üzlettől.

A korábbi elnök elmondta, Mohamed Salah egy nagyszerű játékos, és hatalmas szerepet játszott a Liverpool sikereiben, ugyanis minden meccsen a maximumot nyújtotta a pályán.

Calderón szerint amennyiben nagyon magas összeget ajánlanának az egyiptomi focistáért, meglehet a Liverpool is elgondolkodna a lehetőségen, mely döntő fontosságú lehet a jövőre nézve.

A Real Madrid teljesítménye kissé megzuhant az elmúlt években, így Salah átigazolása hatalmas jelentőséggel bírna, ugyanis egy remek párost alkotnának a pályán Karim Benzemával, de segíthetne kihozni a legjobbat Eden Hazardból is, akivel 2014 és 2016 között játszottak együtt a Chelsea-ben.

A Goal azt írja, a Salah jövőjét pedzegető spekulációk ellenére a Liverpool 2020-21-es kampánya talán még soha nem volt olyan termékeny korábban, mint most. A 28 éves játékos eddigi 36 mérkőzésén 24 gólt lőtt, ebből 17-et a Premier League-ben.

A rengeteg sérülés miatt a Liverpool csapata most kifejezetten nehéz helyzetbe került, ugyanis kiestek a bajnokságból, Salah azonban vitathatatlanul az egyik legjobb csatár Európában, éppen ezért fontos szerepet játszik abban, hogy májusban az első négy közé kerülhessen a csapat.