Dollár
390,02 Ft
Euró
398,94 Ft
Font
471,59 Ft
Bitcoin
23,064 $

A PSG lehet a nevető harmadik Cristiano Ronaldo ügyében?

Fotó: MTI/AP/LaPresse/Marco Alpozzi
not image

Nagy Noel

2021. március 25. - 15:16

Egyre inkább úgy tűnik, hogy bezáródni látszik a kapu Cristiano Ronaldo előtt Madridban, és nem fog visszatérni korábbi sikerklubjához a sajtóértesülések ellenére.

Különösen a Juventus Bajnokok Ligája kiesése óta erősödtek fel azok a találgatások, hogy Cristiano Ronaldo már nem boldog annyira a torinóiaknál és távozna. A spanyol sajtó pedig rögtön elkezdett arról pletykálni, hogy a portugál klasszis a korábbi sikerklubjához, a Real Madridhoz térhet vissza.

Soron kívül A Sziget is bekeményített: ilyen árak várják a fesztiválozókat

Pavel Nedved, a Juventus alelnöke a minap viszont kijelentette, hogy Ronaldo boldog a csapatnál és nem fog távozni ezen a nyáron, már csak azért sem, mert 2022 nyaráig szól a szerződése. Csapattársa, Alvaro Morata is tett arra utaló nyilatkozatot, hogy a portugál klasszis jól érzi magát és nem szerepel tervei között a távozás.

Melchor Ruiz, a spanyol Cadena újságírója pedig már arról írt, hogy Cristiano Ronaldo előtt bezáródott a kapu, és nem fog visszatérni korábbi sikercsapatához, ugyanis Florentino Perez, a blancók elnöke inkább már a jövő sztárjaira fókuszálna.

A Le10 Sport pedig úgy véli, ez egy remek lehetőséget nyit a Paris Saint-Germainnek, hogy leigazolják a portugál klasszist. Ez főleg akkor lehet relevánsabb, ha Kylian Mbappé tényleg távozni fog a klubtól – akár éppen a Real Madridhoz.

A PSG a gazdag befektetőknek köszönhetően megengedheti magának Ronaldo meglehetősen magas fizetését, és 36 évesen is megadhatják ezt neki. Leonardo, a PSG sportigazgatója akár azt is megpróbálhatja, hogy a jövő év folyamán ingyen elhozza a játékost, a szerződése lejártával – véli a francia lap.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.