Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,962 $

A PSG lehet a nevető harmadik Cristiano Ronaldo ügyében?

Egyre inkább úgy tűnik, hogy bezáródni látszik a kapu Cristiano Ronaldo előtt Madridban, és nem fog visszatérni korábbi sikerklubjához a sajtóértesülések ellenére.

Fotó: MTI/AP/LaPresse/Marco Alpozzi
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

Különösen a Juventus Bajnokok Ligája kiesése óta erősödtek fel azok a találgatások, hogy Cristiano Ronaldo már nem boldog annyira a torinóiaknál és távozna. A spanyol sajtó pedig rögtön elkezdett arról pletykálni, hogy a portugál klasszis a korábbi sikerklubjához, a Real Madridhoz térhet vissza.

Pavel Nedved, a Juventus alelnöke a minap viszont kijelentette, hogy Ronaldo boldog a csapatnál és nem fog távozni ezen a nyáron, már csak azért sem, mert 2022 nyaráig szól a szerződése. Csapattársa, Alvaro Morata is tett arra utaló nyilatkozatot, hogy a portugál klasszis jól érzi magát és nem szerepel tervei között a távozás. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

Melchor Ruiz, a spanyol Cadena újságírója pedig már arról írt, hogy Cristiano Ronaldo előtt bezáródott a kapu, és nem fog visszatérni korábbi sikercsapatához, ugyanis Florentino Perez, a blancók elnöke inkább már a jövő sztárjaira fókuszálna.

A Le10 Sport pedig úgy véli, ez egy remek lehetőséget nyit a Paris Saint-Germainnek, hogy leigazolják a portugál klasszist. Ez főleg akkor lehet relevánsabb, ha Kylian Mbappé tényleg távozni fog a klubtól – akár éppen a Real Madridhoz.

A PSG a gazdag befektetőknek köszönhetően megengedheti magának Ronaldo meglehetősen magas fizetését, és 36 évesen is megadhatják ezt neki. Leonardo, a PSG sportigazgatója akár azt is megpróbálhatja, hogy a jövő év folyamán ingyen elhozza a játékost, a szerződése lejártával – véli a francia lap.

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.