Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,252 $

Újabb esélyes búcsúzott A Konyhafőnökben a döntő előtt

Eljött a pillanat, amikor a döntő hetében újabb versenyzőnek kellett távoznia A Konyhafőnökből.

Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A legjobb 6 versenyző megkapta a megérdemelt séfkabátot, így vághattak neki A Konyhafőnök 10. Döntő hetének! – írja az RTL Magyarország az összefoglalójában az adásrészt követően.

A gasztroreality történetében nagyon ritkán látott alapanyaggal indult a Döntő, bonitóval, egy tengeri hallal dolgozhattak, ami igazi delikátnak számít – tudhattuk meg az összefoglalóból a döntő hetében. Soron kívül Félméteres hó esett Dobogókőn (fotók)

A második feladatban a versenyzők a molekuláris gasztronómia világába látogattak el. Pár Michelin-csillagos bevezető mondatot követően Rácz Jenő folyékony nitrogén segítségével készült fagylaltot mutatott be, majd lecitines hab-alternatívák elkészítését demonstrálta Sárközi Ákos.

Valakinek ismét mennie kellett

A versenyzők feladata az egyik technika alkalmazása volt, miközben az alapanyagokat szabadon választhatták ki. A séfek a Döntő további részében már nem mentorálják a séfkabátosokat, mindent az eddig felhalmozott tudásuk és tapasztalataik alapján kell megoldaniuk.

A nap végére mindössze öten maradtak versenyben, miután a Döntő hét első kiesője – a zsűri döntése alapján – Nagy Dani lett. A héten eldől melyik séf nyeri a műsor történetének első Aranykupáját, ki viszi el A Konyhafőnök trófeát és kié lesz az ezzel járó 10 millió forint!

„Ez a kaland egy zseniális utazás volt” – távozott a Döntő hetének első kiesője. A Konyhafőnök versenyzői már a célegyenesben vannak, de a főnyereményt csak egyikük viheti majd haza. A kieső hálásan hagyta el a konyhát: nemcsak rengeteg tudással, de élményekkel is gazdagodott.

Közel 136 ezer gazdálkodó részesült mintegy 194 milliárd forint támogatásban

Lezárult a Közös Agrárpolitika új időszakának első előlegfizetési időszaka.

Fotos újítás bevezetését jelentette be a Google

Új levélszemét-szűrő rendszerrel bővült a Gmail, amely a hagyományos módszereket is lekörözi a nem kívánt emailek azonosításában és blokkolásában.

Újra a budapesti Advent Bazilika lett Európa legjobb karácsonyi vására

A siker példa nélküli az európai karácsonyi vásárok történetében: soha korábban egyetlen ünnepi rendezvénynek sem sikerült négyszer elhódítani a rangos elismerést.