Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,290 $

A Real Madrid zárt ajtók mögött szerezheti meg a LaLiga-trófeát?

Források szerint zárt ajtók mögött kerül átadásra a trófea.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Adam Vaughan
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az ESPN-nek nyilatkozó, az ügyet ismerő források közlése szerint a Real Madrid vasárnap zárt ajtók mögött, a klub valdebasi edzőpályáján rendezett ünnepségen veszi át a LaLiga-trófeát.

A bajnoki trófeáért felelős spanyol labdarúgó-szövetség eredetileg úgy tervezte, hogy a trófeát a madridiak következő mérkőzésén, szombaton, a Granada Nuevo Los Cármenes stadionjában adják át. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Úgy tudni azonban, hogy a madridiak nem akarták, hogy a ceremóniára idegenben kerüljön sor, így elutasították az eredeti ötletet. A források szerint ehelyett Pedro Rocha, az RFEF elnöke adja át a trófeát a madridi játékosoknak, a stábnak és Florentino Pérez elnöknek a Real Madrid Cityben egy zártkörű rendezvényen május 12-én délelőtt.

A lap értesülései szerint a csapat később bemutatja a trófeát a szurkolóknak és a város önkormányzatának, noha az ünnepség részletei még nem hivatalosak.

Mint ismert, a Madrid a múlt hétvégén szerezte meg a LaLiga bajnoki címét, amikor 3-0-ra legyőzte a Cádizt, mielőtt a rivális Barcelona 4-2-re kikapott a Girona otthonában.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.

Az elbukott Európa-liga döntő után Német Kupát nyert a Bayer Leverkusen

A Bayer Leverkusen nyerte a Német Kupát, amivel duplázott Xabi Alonso, és ezzel valamilyen szinten törlesztett is a szurkolók felé az Európa-liga döntőjében történtek miatt.