Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,263 $

Luis Enrique: Mbappénak védekeznie kell a Borussia Dortmund elleni BL-elődöntőn

Az edző arra kérte a francia játékost, hogy segítsen megfordítani a PSG hátrányát.

...svg content...Fotó: MTI/AP/Michel Euler
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

A hétfői mérkőzés előtti sajtótájékoztatón arról kérdezték Luis Enrique vezetőedzőt, hogy mit tehet azért, hogy Mbappé nagyobb hatást gyakoroljon a játékra a csendes első mérkőzésen nyújtott teljesítménye után.

Az ESPN szerint erre az edző azt felelte, hogy a francia csapatkapitánynak a pálya mindkét végén hozzá kell járulnia a játékhoz: Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

„Mivel egy csapat vagyunk, arra kérjük a támadókat, hogy segítsenek abban, hogy kevés labda jusson el a védelemhez. Egy csapat vagyunk, és mindenkinek megvan a maga szerepe. Még a világklasszis sztároknak is segíteniük kell a védekezésben.”

A spanyol edző saját bevallása szerint csak egyetlen mondatot tud franciául, de abban teljesen biztos, hogy ez az egy mondat segít majd a PSG csapatának az előrelépésben:

„Ez az egyetlen mondat, amit franciául tudok: ‘on va gagner’, győzni fogunk. Ezt a mondatot szeretem, és mindig úgy gondolom, hogy a csapatom nyerni fog, ezért ezt mondom.”

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.