Dollár
424,06 Ft
Euró
412,89 Ft
Font
461,74 Ft
Bitcoin
19,535 $

A hét képe: David Beckham a három fiával

not image

A T-800-as

2020. augusztus 21. - 19:44

David Beckham egy nagyon boldog családapa, akinek a kislánya mellett három fiúgyermeke is van. A világsztár boldogabb lehet, mint eddig bármikor.

David Beckham egy nagyon boldog családapa, akinek a kislánya mellett három fiúgyermeke is van. A világsztár boldogabb lehet, mint eddig bármikor.

Soron kívül ENSZ-képviselő: „a nyugati nemzetek országunk feldarabolására törekszenek”

Hol vannak már azok az idők, amikor David Beckham “Playboyként” szerepelt a bulvárlapok címoldalán… Sok millió fiatal rajongott a brit futballistáért, aki már az aktív pályafutása ideje alatt legendává vált.

Ezt pedig nem sokan mondhatják el magukról, de az aranylabdát soha nem sikerült megszereznie. Ettől független a karrierje teljesnek mondható, hiszen számos nagy sikert ért el, miközben a Manchester United mellett a Real Madrid, a Milan és a PSG játékosa is volt.

BERKI RENÁTA ISTENNŐKÉNT EMELKEDETT KI

Becks valóban nem panaszkodhat, és még mindig az egyik legnépszerűbb világsztár, aki hatalmas pénzeket kereshet a különböző szponzori szerződésekkel. Egy igazi márka, ikon és egyúttal családapa is.

David számára a család lehet a legfontosabb, akiket mindenki másnál előrébb helyezhet a listáján. Elvégre ez lenne a követendő példamodell mindenki számára, mert a pénz és a siker nem sokat ér, ha nem vagy boldog.

Beckham boldog, akárcsak a gyermekei. A kislánya mellett három fiúgyermek édesapja, akik egyre nagyobbak. Brooklyn, a család legidősebb gyermeke például hamarosan házas férfi lesz, ami egy nagyon izgalmas időszakot jelenthet számára, és az édesapja sok tanácsot adhat neki, mert szintén korán találta meg élete szerelmét, Victóriát, akivel még mindig egy párt alkot.

https://www.instagram.com/p/CEFtoljBjpZ/

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/meg-a-lelegzetunk-is-elall-ha-hupczik-vivien-formajara-tekintunk-klasszis/