Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,42 Ft
Euró
380,31 Ft
Font
443,06 Ft
Bitcoin
41,843 $

4 milliárd forintnyi összeg jelent meg egy fiatal számláján, de nem örülhetett sokáig

A fiatal fiú egyik napról a másikra lett milliomos, később azonban kiderült, hogy hiba történt, vagyis a gazdagság számára nem tartott sokáig.

Fotó: Unsplash / Illusztráció
Európa

Koós Alexandra

Szerkesztő

A 18 éves, Belfastból származó Dane Gillespie a nagymamájától kapott 8900 fontos csekket váltotta be a Nationwide számlájára, ám legnagyobb meglepetésére később 8,9 millió fontra (közel 4 milliárd forint) emelkedett a számlaegyenlege.

A fiatal fiú nagyon megörült a váratlan szerencsének, s a hírt rögtön el is újságolta az édesanyjának, Carlone-nak. Az egyenlegéről készített egy képernyőfotót és elküldte neki, hogy bizonyítsa, tényleg ennyi pénz van a számláján – írta az Origo a Daily Recordra hivatkozva. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

Az édesanya igazán megdöbbent, amikor értesült a dologról. „A férjemmel alig akartuk elhinni. A fiam néhány óra erejéig azt gondolta, milliomos lett. Még szerencse, hogy azonnal szólt nekünk, és nem állt neki elkölteni a pénzt. Még csak 18 éves” – nyilatkozta a Mirrornak.

Elmondása szerint a fia még viccelődött is azzal, hogy vesz magának egy Porschét, de valójában egyáltalán nem nyúlt hozzá az összeghez. A család később értesítette a bankot, így kiderült, hogy adminisztratív hiba történt, s néhány órán belül orvosolták a helyzetet.

„Olyan érzés lehetett számára, mintha egyszerre jött volna el az összes születésnapja. Igazából őrület, ami történt” – tette hozzá Carlone.