Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,59 Ft
Euró
392,27 Ft
Font
457,47 Ft
Bitcoin
64,882 $

Állítólag 2023-ban érkezik Cyberpunk 2077 Game Of The Year Edition

Ha lehet hinni az elhintett sugallatnak, akkor 2023-ban érkezik a Cyberpunk 2077 Game Of The Year Edition.

Fotó: Wikimedia Commons
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Game Rant számolt be arról, hogy úgy tűnik, a CD Projekt Red tervezi, hogy kiad egy Game of the Year kiadást legújabb játékához, a kissé nehézkesen indult és vegyes fogadtatással érkezett Cyberpunk 2077-hez.

A portál értesülései szerint ugyanis nemrég tartottak egy befektetői találkozót, melynek során a CD Projekt Red vezérigazgatója, Adam Kicinski kerek perec kijelentette, hogy a játék közelgő DLC-jének, a Phantom Liberty-nek a megjelenése után közvetlenül egy Game of the Year kiadást kívánnak kiadni. Soron kívül RTL+: áremelésre készülhetünk az UEFA Bajnokok Ligája miatt

A vezérigazgató egészen pontosan a következőképpen fogalmazott:

„Ez a dolgok természetes rendje, ahogyan ez történt a The Witcherrel is, mely a két kiegészítő után végül Game of the Year Editionként jelent meg, és azóta is így van a piacon. Ugyanez várható ebben az esetben is.”

Mint ismert, a Phantom Liberty lesz az egyetlen DLC a Cyberpunk 2077-hez, s úgy tudni, hogy a Game of the Year Edition megjelenése után a CD Projekt Red 2023-ban fog nekiveselkedni a Project Onionnak, mely a Cyberpunk 2077 következő részének kódneve.