Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,22 Ft
Euró
389,73 Ft
Font
455,51 Ft
Bitcoin
51,245 $

Zavarba ejtően jól néz ki Opitz Barbi (fotók)

Opitz Barbi szeret fotózásokra járni, a közönsége pedig imádja, ha újabb és újabb tartalmakat oszt meg magáról.

Fotó: Instagram/Opitz Barbara Krisztina
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Továbbra sem mondhatjuk azt, hogy a sztárok élete unalmas lenne, mert távolról sem. Szabó Zsófi például büszkén néz a tükörbe, hogy ilyen karrier van mögötte, és reméli, a továbbiakban is sikeres lehet. Ami pedig az őt ért támadásokat illeti, arról is megvan a véleménye, akárcsak a róla megjelent hazugságokról, amik az interneten terjednek.

Szőke Zsuzsi, a Dancing with the Stars sztárja pedig a világ másik felén éli a hírességek életét. Nagyon jól érzi magát Thaiföldön, és sokan irigykednek rá a formája miatt, ami gyakorlatilag tökéletes, még akkor is, ha ez szubjektív. Ördög Nóri, aki egyúttal a TV2 egyik arca, egy igen látványos és izgalmas kivágott ruhában tette tiszteletét Győrben egy nagy eseményen. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Jákob Zoltán pedig összefutott Fannival, akivel újabb jótékonysági akciókat tervezhet. A Nagy Ő számára kiemelten fontos, hogy adakozzon, segítse a gyerekeket, és közben természetesen a saját életéről sem feledkezik meg. Rengeteg terve van, és még az sem kizárt, hogy magánszigetet vásárol a Maldív-szigeteken.

Néha csak kapkodjuk a fejünket, annyi minden történik a sztárokkal, a hírességekkel, az ismert emberekkel. Szandi megint meglepett bennünket, pedig eddig is tudhattuk, hogy milyen nagy formában van, és messze megelőzi a korát. Bármelyik fiatallal fel tudná venni a versenyt, többek között a sportos megjelenésében is.

Ha már fiatalok, említsük meg Opitz Barbit, aki szintén énekesnőként éli az életét. Időről időre fotózásokra jár, amiket szeret, mert ott lehetősége van arra is, hogy kicsit mást mutasson, többet a karakteréből. Most is így tett, a rajongók pedig nagyon hálásak azért, hogy ilyen aktív igyekszik lenni a kedvencük, szeretett énekesnőjük.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.