Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
362,56 Ft
Euró
392,17 Ft
Font
457,93 Ft
Bitcoin
61,155 $

Ördög Nóri egy rendkívül látványos kivágott ruhában jelent meg

Egy végtelenül látványos, stílusos és dekoltált ruhában jelent meg Ördög Nóri, aki továbbra is kiemelkedő formában van.

Fotó: Instagram/Ördög Nóra
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Ördög Nóri idén szeptemberben ünnepli a 43. születésnapját, de ő is azok közé tartozik, akik jó pár esztendőt tagadhatnának le a korukból. Nóri, Szeged egyik legismertebb sztárja, aki nagy utat járt be a médiában, minden eddiginél nagyobb hangsúlyt fektet bőre ápolásának, és már saját szépségipari termékei is vannak.

Nóri mindig is több lábon állt, erre kényesen odafigyelt, már csak amiatt is, mert a fejlődés híve. Az egyik olyan hírességünk, aki rendkívül keveset alszik, és megtudhattuk, Liptai Claudia is hasonlóan éli az életét, mindössze 4 óra alvással, ami ugyan rettentően kevés, cserébe a nap 20 óráját aktívan töltheti el. Soron kívül MWC 2024: a Pixel 8 letaszította a trónról az iPhone-t

Mindennek megvan a maga előnye és hátránya, de nyilván a 4 óra alvás valóban kevés, még akkor is, ha a szervezet nagyon alkalmazkodó. Ez is csak azt mutatja, hogy sok mindent el lehet érni, és ha az embernek nem lenne szüksége alvásra, valószínűleg a világunk is messze előrébb járna, sokkal messzebb, mint azt gondolnánk.

Ez is egy érdekes téma, akárcsak a divat világa, amiben szintén érintett Nóri. A TV2 sztárműsorvezetőjeként megszámolhatatlan mennyiségű ruhát viselt már, és még fog is, mert továbbra is foglalkoztatott. Sorra jönnek a műsorok, amikben szerepel, és már a Dancing with the Starsban is kihagyhatatlan láncszem, akárcsak az Ázsia Expresszben.

Nóri ezúttal egy nagyon elegáns, mélyen dekoltált ruhában hívta fel magára a figyelmet, míg a sminkje a japán kultúrára hajaz. Remekül találták meg az összhangot, és mint mindig, most is látványos képek készültek a műsorvezetőről, aki a Next Top Model Hungary műsorvezetőjeként is forgat, mialatt készül a Séfek Séfe új évada.