Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,678 $

Liptai Claudia csak négy órát alszik: „ennek az időszaknak is vége lesz egyszer”

Pihenés helyett a gyermekeivel tölti minden szabadidejét, de állítása szerint bírja a strapát.

Fotó: YouTube/ VIASAT3
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Liptai Claudia a Story-nak nyilatkozott arról, hogy az utóbbi időben túlélő üzemmódba kapcsolt, s nincs az a mennyiségű kávé, ami segíthetne rajta, annyit dolgozik és annyira keveset alszik. Ha pedig nem a színházban van, vagy a saját estjére készül, akkor a megmaradt szabadidejét inkább a gyermekeivel tölti, mint pihenéssel.

„Tizennyolc este játszom most zsinórban, ami lássuk be, nem kevés. Ilyenkor ráadásul tizenegy után érek csak haza, és még fel vagyok pörögve – pláne a Hölgyválasz című darab után, amit végigtáncolok –, így órákon át képtelen vagyok elaludni. Bunkósbottal meg csak nem vághatom magam fejbe?!” – fogalmazott. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

Hozzátette, reggel öt és fél hat között szokott felkelni. „Reggelit kell készítenem a gyerekeknek, ráadásul Marcit igyekszem úgy elvinni az oviba, hogy már magamat is rendbe raktam… Délután pedig, amikor esetleg jó lenne egy órácskára lepihenni, nem teszem, mert akkor megint a gyerekeké vagyok. Különben sosem látnának” – mondta.

„De bírom, itt vagyok, és egészséges vagyok” – folytatta a műsorvezető-színésznő. Mindez szerinte annak köszönhető, hogy rengeteg vitamint szed. Majd arról is szót ejtett, hogy a közvetlen környezetében rengetegen betegek, s csodálja, hogy ő nem az, főleg amiatt, hogy annyira hajtja magát.

„Körülöttem nagyjából mindenki beteg vagy kidőlt, a próbákon is őrület, olykor mennyien göthösek, és ugye nem használunk maszkot, tehát csoda, hogy én még talpon vagyok. Jók a vitaminjaim, tényleg ennek tudom be. Aztán ennek az időszaknak is vége lesz egyszer, és akkor majd újra alszom…” – jegyezte meg Liptai Claudia.