Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,22 Ft
Euró
389,73 Ft
Font
455,51 Ft
Bitcoin
51,245 $

Szabó Zsófi büszkén néz a tükörbe: egy igazán szép karrier van mögöttem

Szabó Zsófi úgy érzi, egy igazán szép karrier van mögötte, és büszkén nézhet a tükörbe, de reméli, állnak még előtte más sikerek is.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Szabó Zsófi Magyarország egyik legismertebb híressége, aki nemrég úgy döntött, kilép az RTL Reggeli című műsorából. Valószínűleg a jövőben is fogjuk látni képernyőn, de hogy hol és mikor, egyelőre nem tudni. Zsófi nagyon fiatalon vált ismertté, és közben kiemelt módon foglalkozott vele a bulvármédia.

Ez imponáló tud lenni egy fiatal nő számára, ugyanakkor nem kevés támadást kapott Zsófi, és egyes cikkek alatt igen durva hozzászólások is születtek róla. A TV2-nél is dolgozott sztár azonban erős maradt, és büszke arra, amit elért. „A figyelem, ami tizenkilenc éves korom óta kísér, okozott ugyan nehézségeket, de büszke vagyok, hogy amikor a tükörbe nézek, azt tudom mondani, hogy kitartottam, túléltem, és annak ellenére, hogy néha hangosabb volt tőlem a bulvármédia, mint amennyire szerettem volna, egy igazán szép karrier van mögöttem. Remélem, még legalább ugyanennyi van előttem.” – idézte a Glamour Zsófit, aki a címlapon tért vissza. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Arról is beszélt, hogy amikor elkezdett szerepelni a Jóban Rosszban című sorozatban, még minden más volt. Szerinte elképesztő tempót diktált akkoriban, és nem tagadja, az első hat év embert próbáló volt, miután heti hat napot forgatott, színházban játszott, közönségtalálkozókra járt, és természetesen igyekezett felnőni. A bulvármédia nem könnyítette meg a dolgát, és ezt nem felejti el.

Mindössze a 20-as éveiben járt, amikor bekerült a médiába, mely megváltoztatta az életét. Kívülről minden szépnek és jónak tűnik, ugyanakkor ennek azért van egy másik oldala is, amiről az átlagemberek nemigazán tudnak, vagy nem akarnak tudomást venni. „Húszéves voltam, amikor bekerültem a médiába, ebbe a kívülről csillogónak tűnő világba, aminek azért van egy másik oldala is. Hamar meg kellett tanulnom, hogy bármikor érhet támadás, bántás.”

Az elmúlt években nem kevés támadás érte Zsófit, és most, hogy visszagondol ezekre a támadásokra, boldog, hogy nem viselte meg mentálisan a sok negatív élmény, amiket el kellett tűrnie. „Az elmúlt években bizony kaptam hideget-meleget. Visszagondolva, boldog vagyok, hogy nem viselt meg mentálisan a sok negatív élmény.”

A Meta masszív tartalomkontrollal veszi fel a harcot a félretájékoztatással

Mivel vészesen közelednek az európai parlamenti választások, a Facebook anyavállalata komoly erőfeszítéseket tesz a félretájékoztatás elleni küzdelemre.