Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,98 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
455,18 Ft
Bitcoin
51,027 $

Szőke Zsuzsi 2024-es bikiniformája maga az álom

Sorra kapja a bókokat Szőke Zsuzsi, akit egyre több meglepetés ér, és ez Thaiföldön sincs másképp, rendkívül boldog.

Fotó: Instagram/Szőke Zsuzsanna
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Szőke Zsuzsi élete is nagyban megváltozott azzal, hogy igent mondott a TV2 felkérésére. A Dancing with the Stars élete egyik legjobb döntése volt, amiért örökre hálás lesz a csatornának és saját magának. Rengeteg új barátot szerzett, nem beszélve a követőkről, akik támogatják őt, és közben a médiakarrierje is beindult

Nem Zsuzsi van a legnagyobb előtérben jelenleg a DWS-ből, de Stana Alexandra és Mikes Anna mellett ő és Lissák Laura azok, akik szintén nagyon ismertté váltak. Anna kapcsán főként Krausz Gáborról hallhatunk, miután kiderült, összejöttek a negyedik évad forgatása alatt, és azóta is egy párt alkotnak, aminek a többi táncos is örül. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Egy nagy családot alkotnak, és igyekeznek beszámolni egymásnak a mérföldkövekről. Zsuzsi például régóta vágyott arra, hogy elutazzon Thaiföldre, ami időközben megtörtént, és nehéz lesz hazatérnie, annyira beleszeretett ebbe a környezetbe. Miután mi is jártunk már ott, maximálisan ismerjük ezt az érzést, főleg, ha a szerelmünkkel utazunk el.

Zsuzsi is a párjával utazott el, majd betoppant egy meglepetésvendég, így ez a nyaralás most még boldogabb lehet számukra. Jó érzés látni azt, amikor valaki boldog és önfeledten tud az lenni, és az egyik legjobb dolog, ha meglepjük azt, akit szeretünk. Bárcsak minden ember így gondolkodna, más is lenne a világ.

„Pár éve még egy elérhetetlen álomnak tűnt a közös nyaralás. Erre tegnap este bekopogtatok az ajtón, miközben én teljesen meg voltam győződve, hogy Mauritiuson vagytok. Most már teljesen biztos vagyok benne” – írta nagyon boldogan Zsuzsi, akit egyre több különleges meglepetés ér mostanában, amiért csak hálás lehet.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.