Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,900 $

Így élvezi Thaiföldön bikiniben az életet Szőke Zsuzsi (videó)

A Dancing with the Stars sztárja nagyon jól érzi magát Thaiföldön, ahová a párjával közösen utazott el, mely egy újabb mérföldkő a kapcsolatukban.

Fotó: Instagram/Szőke Zsuzsanna
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Szőke Zsuzsit sokan a természetessége és a szerénysége miatt kedvelik, szeretik, vagy épp rajonganak érte. A DWS-ben is bizonyította, hogy egy igazán kivételes táncos, emiatt is volt fájdalmas, hogy olyan hamar távozott a negyedik évadból. Sokan ledöbbentek a kiesésén, de egyszerűen nem működött olyan jól a párosuk, mint azt szerették volna.

Ez mindig benne van a pakliban, nem tehet róla Zsuzsi, aki kiváló tanár, amit szintén bizonyított. Magyarország egyik legjobb táncosa, aki nemzetközi szinten is jól mozog, rengeteg benne a potenciál, és most, hogy országos ismertségre tett szert, egyre több márka figyel fel rá, és közösen dolgoznak a jövőben. Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

Zsuzsi megérdemli ezeket a lehetőségeket, mert a közösségi média is jól áll neki. Gyakran oszt meg tartalmakat magáról, az életéről, és nem látszik rajta, hogy görcsösen tenné ezt. Ebben is természetes, ami ugyancsak szimpatikus az embereknek, miközben sok ezren döntöttek úgy, hogy a követésükkel támogatják őt.

Mint arról korábban beszámoltunk, Zsuzsi és a párja is elhagyták Magyarországot, hogy egy nagyon távoli helyre utazzanak. Régóta várhatták a nagy pillanatot, amikor is repülőre ültek, és nem sokkal később egy másik világban kötöttek ki. Thaiföld valóban más világ, ahogyan egész Ázsia is, amit érdemes felfedezni.

Míg idehaza inkább annak tudunk örülni, hogy épp nem esik az eső, addig odakint nyárias az idő. Ezek a napok azok, amik egészen a magyar nyári szezon elejéig kitarthatnak, főleg, ha az ember nemcsak egy hetet van távol. Zsuzsi nagyon erős formában utazott ki, és ha erre a linkre kattintotok a videóért, láthatjátok, milyen környezetben pihen.

Sokk Debrecenben, elhozta a 3 pontot a Mezőkövesd Dzsudzsákéktól

A kiesés elől menekülő Mezőkövesd váratlanul elhozta a 3 pontot a Debrecen otthonából az OTP Bank Liga aktuális fordulójában.