Vinicius Jr. komolyan megszorongatja Florentino Perezt, hogy több pénzt csikarjon ki a Real Madridból

Fotó: MTI/EPA/EFE/Kiko Huesca
not image

Borbély Fanni

2021. november 25. - 16:29

Az ifjú sztár kétségkívül legjobb szezonját éli, parádésan teljesít és minden nagyobb klub figyelmét felkeltette játékával.

A játékos 2018 nyarán érkezett a klubhoz, és nagyon gyorsan lehetőséget kapott arra, hogy bizonyítson a nagyok között. Eddig 17 mérkőzésen lépett pályára, ahol 10 gól és 5 asszisztot produkált, teljesítménye pedig egyre csak jobb és jobb, és ezt ő is pontosan tudja.

Habár szerződése 2024-ig tart a Real Madriddal, egy idő után hosszabbítani kell majd, az El Nacional értesülései szerint pedig a klub már elő is készítette a hosszabbítást, mely 2027-ig kötné le a játékost. A klub célja, hogy 2027-ig aláírjanak vele, azonban akad egy kis bökkenő: a fizetés.

CSATLAKOZZ A LINER.HU-HOZ: FŐÁLLÁSÚ SZERKESZTŐT KERESÜNK

Nem mintha a klub anyagi problémákkal küzdene, sokkal inkább arról van szó, hogy míg Vinicius jelenleg 6 millió eurót keres szezononként, Florentino Perez a hosszabbítással szezononkénti 9 millió euróra emelné fizetését. Az ajánlat ugyan csábító, de az ifjú játékos ennél sokkal többet akar.

A játékos fiatal kora ellenére elég nagy taktikus, ugyanis egy küldőd ajánlattal akarja megszorongatni a klub vezetését: a PSG a klub háta mögött ugyanis ajánlatot tett a játékosnak, ezzel pedig meg is tették a következő lépést az Mbappé-ügyben, ami miatt masszív konfliktus alakult ki a két klub között.

A PSG tehát megkereste az ifjú játékost, és tökéletesen eltalálták, hogy valójában mire vágyik. Egy olyan ajánlatot tettek le az asztalra, ami évi nettó 18 millió eurót jelentene Viniciusnak, nem mellékesen pedig a PSG is revansot vehetne, ha nem tudja megakadályozni majd Mbappé ingyen távozását.