Videón Kerkez parádéja a Chelsea ellen

Fotó: EPA/VINCE MIGNOTT
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kerkez is nagyon sokat tett hozzá ahhoz, hogy a Bournemouth pontot szerzett a Chelsea ellen, akik továbbra is katasztrofálisan állnak a bajnokságban.

Mostanában nem a világ legjobb dolga Chelsea-szurkolónak lenni, és a Manchester United rajongói is valami hasonlót érezhetnek. Az United legutóbb is kikapott, és Ten Hag már magyarázkodni kezdett, ami szintén rossz előjel.

Soron kívül Itt vannak az Ötöslottó nyerőszámai

Ezzel szemben Manchester kék felén öröm és boldogság van, hibátlan mérleggel vezetik a bajnokságot. A Liverpool igyekszik tartani a tempót, köszönhetően Szoboszlai kiváló teljesítményének.

Az elmúlt hétvégén az Arsenal is nyerni tudott, így a forduló két nagy vesztese egyértelműen a Manchester United és a Chelsea volt. A londoni sztárcsapat a Kerkezzel felálló Bournemouth vendége volt.

Kisebb csoda, hogy nem született gól a meccsen, ami nagyban a hazaiak kapusának köszönhető. Parádés védéseket mutatott be, de Kerkez is kiválóan játszott, Sterling sem tudott igazán mit kezdeni vele.

Erre pedig több mint büszkék lehetünk, viszont úgy tűnik, a Bournemouth a bennmaradásért lesz harcban, és nem azért, hogy esetlegesen kupaindulást érő helyen végezzen. A mérkőzés összefoglaló videója is befutott, amit csak ajánlani tudunk.