Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,068 $

Lezuhant egy kisrepülő Tennessee-ben, három ember életét vesztette

A fedélzeten tartózkodók közül senki sem élte túl.

...svg content...Fotó: Unsplash/Cody Fitzgerald
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

A helyi hatóságok közlése szerint három ember életét vesztette, miután szerdán lezuhant egy kisrepülőgép Tennessee államban. Szerda dél körül futott be egy segélyhívás, mely szerint Williamson megyében robbanás történt és lezuhant egy repülőgép.

A Nemzeti Közlekedésbiztonsági Hivatal szerint egy Beech V35 típusú repülőgép zuhant le Franklin közelében. Mark Elrod, a Williamson megyei seriff hivatalának vezető helyettese a sajtónak nyilatkozva megosztotta, egyelőre nem világos, hogy mi okozta a balesetet, de „úgy tűnik, hogy a repülőgép a levegőben szétesett”. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Elrod azt is megosztotta, hogy a tragédiának nincsenek túlélői. Épületekben nem keletkezett kár, de a helyiek közül többen is arról számoltak be, hogy törmelékeket találtak az udvarokon és a felhajtókon is.

A baleset helyszínéhez közeli útszakasz egy részét csütörtökön lezárják a forgalom elől, mivel a hatóságok folytatják a roncsok keresését. A repülőgép vélhetően a levegőben robbant fel, majd darabjaiban zuhant le.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.