Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,893 $

Videón, ahogyan saját szurkolói szidják a Manchester United sztárját az Old Traffordon

Még el sem kezdődött a Manchester United-Newcastle United angol bajnoki mérkőzés, máris szidni kezdték Rashfordot a szurkolók az Old Traffordon.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Rashford tavalyi szezonja kifejezetten erős volt, sok gólt lőtt, és nem kis pénzért cserébe hosszabbított szerződést. Azóta azonban mintha „elfelejtett” volna futballozni, döbbenetesen gyenge formát mutat, és Ten Hag emiatt egy ideje nem számol vele állandó kezdőként, ami nem meglepő.

Ahogyan az sem, hogy az United ezen a nyáron kész megválni tőle, amíg kapnak érte valamennyi pénzt, de közel sem annyit, mint amennyiért a PSG vitte volna. Akkor azonban még senki sem gondolta, hogy a brit világsztár ennyire gyenge teljesítményt fog nyújtani, és sokszor mintha a hozzáállásával is gondok lennének. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

Messze nem azt látjuk tőle, mint amihez hozzászoktunk, de lehetséges, hogy csak egy új edzőre lenne szüksége. Sacnho kiváló példa erre, aki Ten Hag miatt kénytelen volt kölcsönbe menni, most pedig már Bajnokok Ligája döntőt fog játszani a Dortmund színeiben, többek között neki köszönhetően is.

Rashford is tagja volt a Newcastle elleni győztes csapatnak, begyűjtötték a 3 pontot a 3-2-es mérkőzésen az Old Traffordon, mégsem lehetett boldog. Nem lehetett az, mert a szurkolók már a meccs előtt kikezdték, rendkívül elégedetlenek vele, és láthatóan a válogatott játékosnak nem tetszett ez a magatartás, és visszaszólt.