Dollár
393,46 Ft
Euró
413,20 Ft
Font
479,48 Ft
Bitcoin
17,031 $

Ezzel a kései góllal nyert a Barcelona a Valencia otthonában (videó)

Fotó: EPA/Biel Alino
not image

Hujber Dávid

2022. október 30. - 14:26

Befutott a videós összefoglaló a Valencia-Barcelona spanyol bajnokiról, amit a katalánok nyertek meg, és nem is akárhogyan.

Az utóbbi időben mintha nehézkesebben menne a játék a Barcelonának, de még mindig ott vannak a LaLiga élmezőnyében, és minimális a lemaradásuk. Az azonban érezhető, ha jobban lemaradnak, fordítani már aligha tudnának.

Soron kívül Újraindult a Dunai Finomító, de idő kell az ellátási problémák megoldására

A Real Madrid diktálja a tempót, jelenleg 31 pontosak, akárcsak a Barca, ám egy meccsel kevesebbet játszottak. A katalánok nem tehetnek mást, minthogy legalább tartják ezt a kisebb különbséget, mert máskülönben hamar eldőlhet a cím sorsa.

A madridiak nagyon bízhattak abban, hogy a Valencia képes lesz megviccelni a Barcát, ami majdnem sikerült is. Az utolsó utáni pillanatokig húzta Xavi csapata a gólszerzést, röviddel a lefújás előtt köszönt be Lewandowski, aki ezzel megmentette a csapatát.

Igaz, az 50. percben is született egy találat Lino részéről, de azt a VAR-nak köszönhetően visszavonták. Nem volt egy túl nyugodt mérkőzés, a Valencia oldalán négy, míg a Barcánál összesen öt sárga lapot osztott ki a játékvezető.

Végül meglett a három pont a Barcelonának, bár egyértelműen szükség van erősítésekre, elsősorban az európai kupaporond miatt, ahol legutóbb elcsúsztak. Ezzel pedig nem kevés pénzt is veszít a szebb napokat megélt klub.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.