Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,290 $

Sokáig vezetett az Újpest, végül a 97. percben kaptak ki az MTK ellen

Az Újpest az MTK ellen lépett pályára, küzdvén azért, hogy visszatérjenek a győzelem útjára, miután a korábbi két mérkőzést elbukták.

...svg content...Fotó: Újpesti szurkolók a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójában játszott Budapest Honvéd-Újpest mérkőzésen a Bozsik Arénában 2023. április 21-én. Budapest Honvéd-Újpest FC 0-1. MTI/Kovács Tamás
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Egy őrületes fordulón vagyunk túl, melynek végén a Ferencváros megnyerte a 35. bajnoki címét, már április végén. Ez nagyban köszönhető a Paks váratlan mélyrepülősének is, már öt egymást követő vereségnél tartanak, legutóbb a Puskás Akadémia ellen szenvedtek súlyos vereséget.

Bognár György egyenesen úgy fogalmazott, nem nyújtottak NB1-es szintet, és ennél mélyebbre már aligha kerülhetnek. Nemcsak a Puskás Akadémia lőtt öt gólt az ellenfelének, hanem a Diósgyőr is, bár a Debrecen szintén beköszönt háromszor, ebből alakult ki az 5-3-as végeredmény egy őrült meccs végén. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

A Videoton csak részben használta ki a Paks fiaskóját, mert döntetlent játszottak a ZTE ellen. Jelenleg szintén 50 pontosak, de előrébb állnak, míg a PAFC már csak 4 pontra van Bognáréktól, ami megint csak beszédes. Ezzel még nem véget a drámák sorozata, az Újpest-MTK meccsen is volt mit látnia a közönségnek.

Az Újpest két egymást követő vereség után látta vendégül az MTK-t, akik egy ideje veretlenek. Csoboth már a 20. percben eredményes volt, aminek egészen a 78. percig örülhettek az újpestiek, miután Marin kiegyenlített, így minden kezdődhetett elölről.

Amikor már úgy tűnt, 1-1-es döntetlennel ér véget a mérkőzés, jött a dráma. A 97. percben ugyanis kihagyott az újpestiek védelme, amivel az MTK elvitte a 3 pontot, akik ezzel megelőzték a Debrecent az 5. helyen. Írhatjuk ezt annak ellenére, hogy a vendégeknek a 70. percig nem sok közük volt a mérkőzéshez, addig az Újpest sorozatban három vereséggel áll a tabella utolsó felében.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.

Élőben adja a tv a Real Madrid utolsó bajnoki meccsét

A Real Madrid bajnokként léphet pályára szombat este, amit élőben ad a televízió, majd jön a Dortmund elleni döntő a Bajnokok Ligájában.