Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,80 Ft
Euró
394,67 Ft
Font
467,13 Ft
Bitcoin
69,718 $

A Ferencváros elnöke szerint egyre jobb az NB1

Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke is nagyon boldog azért, hogy a Fradi megszerezte történetének 35. bajnoki címét.

...svg content...Fotó: Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club (FTC) elnöke (b) és Dejan Stankovic, a Ferencváros szerb vezetőedzője (j) ünnepel a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Kisvárda Master Good mérkőzés után a Groupama Arénában 2024. április 20-án, mert az FTC matematikailag megnyerte a bajnokságot. MTI/Hegedüs Róbert
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Egy nagyon érdekes játéknapon vagyunk túl, melynek ideje alatt a Paks megint egy méretes pofonba futott bele, ezúttal a Puskás Akadémia otthonában. Bognár György, a Paks edzője szerint nem nyújtottak NB1-es szintet, és ez ezúttal sorozatban az ötödik bajnoki vereségüket jelentette, rendkívül mélyen vannak jelenleg.

A Debrecen is ötöt kapott, viszont hármat rúgott, ami egy őrült mérkőzést hozott. A DVSC akár nyerhetett is volna, nem voltak messze a fordítástól, az elmúlt időszak egyik legjobb mérkőzése volt ez, amit érdemes újranézni. A Diósgyőr győzelmével pedig csak még szorosabbá vált a bajnoki hajrá, lehetnek még fordulatok. Soron kívül Havas Henrik az ATV-botrányról: az adatgyűjtésről tájékoztatni kellett volna Magyar Pétert

A Ferencváros címe nem volt igazán veszélyben, hiába a téli megingás. Hozta a kötelezőt a Fradi, és ennek sok ezer ember örül, hatalmas rajongótáborral bír a legendás klub, ahol mindig nagy a hangulat. Idegenben is sok fradistát látni a lelátókon, és többek között ez is számít a teljesítményt illetően.

„Bármilyen fura, mindig az új célokat nézem ilyenkor. Egyre jobb a bajnokság, egyre erősebbek az ellenfelek. A következő idény is izgalmas lesz. Dejan Stankovic a titka a mostani tavasznak. Igazi szerb, aki szeret itt lenni.” – idézte az M4 Sport a klubelnököt.

Sorozatban ez már a hatodik címe a Ferencvárosnak, viszont lehetséges, hogy a következő idény nem lesz ilyen sima, mint a mostani, talán az Újpest miatt sem, mely nagy változásokon megy keresztül. „Az a legfontosabb, hogy megszereztük a bajnoki címet. A Ferencvárosnak zsinórban ez a hatodik, nekem pedig az első, fantasztikus érzés.”

Liner/MTI