Tolvai Reni fehérneműben kezdte a reggelt

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
not image

Takács Petra

2021. szeptember 24. - 04:43

Ez talán még nem jelentene nagy meglepetést, hiszen sokan alszanak fehérneműben, de ez egy újabb nagyon szexi és sejtelmes kép az énekesnőről.

Talán soha ezelőtt nem volt ennyire népszerű Tolvai Reni, mint jelenleg, részben köszönhetően annak is, hogy egyedülállóvá vált, így még több üzenetet kaphat a férfiaktól. Bár tegyük hozzá, az elmúlt 11 évben is sok olyan hozzászólást írtak neki, amelyekben randira hívták.

Azzal azonban, hogy kiderült, külön utakon folytatják a párjával, még népszerűbbé vált a férfiak körében, akik nagyon hamar felkapták a fejüket. Szintén sokat tesz hozzá ehhez, hogy az énekesnő komoly átalakuláson ment át.

Rengeteget fogyott, sokat izmosodott, és olyan formája van, amiről sokan csak álmodoznak. Ez nem álom, hanem csak kitartás és elhatározás kérdése, amit bizonyított is Reni az elmúlt valamivel több mint egy évben.

Nem véletlenül lett az év legszexibb előadónője, és valószínűleg még lesz pár hasonló díja. Formája nem stagnál, napról napra jobban néz ki, sugárzik belőle az erő, és közben folyamatosan aktív az Instagram oldalán.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.