Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Thor: Szerelem és mennydörgés – egyetlen nap alatt 209 millióan nézték meg az előzetest

TÉMÁK:
#előzetes
Chris Hemsworth ausztrál színész a Thor: Ragnarök (Thor: Ragnarok) címû akciófilmje premierjén a kelet-ausztráliai Gold Coaston 2017. október 13-án. (MTI/EPA/Regi Varghese)
Style
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A várva várt trailert elképesztően sokan nézték meg, ezek alapján pedig szinte borítékolható, hogy egy igazi kasszasiker lesz Thor legújabb kalandja.

Hétfőn végre megjelent a Thor: Szerelem és mennydörgés várva várt előzetese, és rögtön rá is repültek a rajongók, ráadásul olyan hihetetlen megtekintést generált, hogy mindössze 24 óra leforgása alatt 209 millióan nézték meg az előzetest. Ezzel pedig rögtön a negyedik legnézettebb trailere lett az MCU-nak a Bosszúállók: Végtelen háború, a Bosszúállók: Végjáték és a Pókember: Nincs hazaút mögött – számolt be a MovieWeb.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

A rajongók már hetek óta tűkön ülve várták az előzetest, az idő múlásával pedig egyre nagyobb lett az izgalom, s bár az előzetes mindössze 90 másodperces és igazából nem árul el túlzottan sokat a cselekményről, ha tüzetesen megvizsgáljuk a gondosan megválasztott jeleneteket, látszik, hogy pár szereplőt ügyesen elrejtettek, akik a filmben még fel fognak tűnni.

Mindenesetre, a július 8-án debütáló film kapcsán a rengeteg találgatás mellett a rendező, Taiki Waititi is ejtett pár szót, és egyenesen úgy fogalmazott, hogy az egyik “legőrültebb dolog” lesz, amit valaha csinált, a mennydörgés istenét alakító Chris Hemsworth pedig azt ígérte, hogy a Marvel-rajongók “nevetni, sírni, aztán sírásig fognak nevetni”.

Habár az előzetes kétségkívül megalapozta a nevetést, azért még mindig ott lóg a levegőben a történet sokkal sötétebb oldala is, hiszen ne feledjük, bármennyire is jó humorral és fizikummal van megáldva Thor karaktere, az ő története az egyik legszomorúbb az egész MCU-ban.

Taika Waititi egyébként korábban a tőle megszokott humorral megspékelve beszélt a filmről, és úgy fogalmazott, “csináltam már néhány őrületes dolgot életemben… de ez a legőrültebb film, amit valaha csináltam”. A rendezőnek egyébként nagyon jól áll az MCU, és a keze alatt egy egészen új irányt vett Thor története is, hiszen már a Ragnarököt is ő rendezte, a Thor: Szerelem és mennydörgés pedig az előzetes alapján garantáltan szintén nem fog csalódást okozni.