Dollár
428,01 Ft
Euró
420,69 Ft
Font
478,08 Ft
Bitcoin
19,527 $

Itt a várva várt teaser: Thor: Szerelem és mennydörgés (videó)

Fotó: YouTube/Marvel Entertainment
not image

Hujber Dávid

2022. április 18. - 19:00

Azok akik már több mint izgatottak a Thor: Szerelem és mennydörgés című film miatt, most nagyon boldogok lehetnek, mert a Marvel kiadta az első komoly kedvcsinálót.

A Thor: Szerelem és mennydörgés lehet az év egyik legnagyobb durranása, amire már nem kell túl sokat várnunk. Hosszú évek óta a szuperhős filmek korát éljük, és ez még egy ideig biztosan így lesz.

Soron kívül Marija Zaharova: „mindenki egyetért abban, hogy az USA túl messzire ment”

Ugyan talán már nincs akkora hype ezen filmek körül, mint pár esztendővel ezelőtt, amikor igazán beindultak az események, még mindig sok millió rajongóval büszkélkedhetnek a stúdiók. Ez pedig súlyos dollármilliós bevételeket is jelent, mindamellett, hogy sok király filmet adtak már ki.

A Thor igazi kedvenccé vált, akit a nők bálványa, Chris Hemsworth testesít meg, jobb színészt nem is találhattak volna a szerepre. Szerencsére még nem unta meg a dolgot, mert nehéz lenne pótolni, bár lennének tippjeink, kik lehetnének még jók Thor szerepében.

Napi cuki: ilyen csinosan indult meg locsolkodni Gáspár Laci és kisfia

Egyelőre ne rugaszkodjunk el ennyire, maradjunk a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmnél, ami idén júliusban jelenik meg, tehát egy kellemes strandolás után már mehetünk is a moziba levezetni, és valószínűleg nem fogunk csalódni.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.