Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

The Last of Us: szomorú hírünk van a PC-seknek

Fotó: Naughty Dog
Konzol/Videójátékok
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Naughty Dog egy, a PC-sek számára igen szomorú hírrel érkezett.

A Naughty Dog pénteken bejelentette, hogy elhalasztják a The Last of Us PC-s megjelenését egy későbbi időpontra, de azt ígérik, hogy tökéletesen finomhangolják a játékot.

Soron kívül A Vatikán szerint Ferenc pápa szombaton elhagyhatja a kórházat

A bejelentés szerint az eredeti március 3-ra kitűzött időpont helyett március 28-án jelenik meg PC-re a The Last of Us. A mára ikonikussá vált és elsöprő népszerűségre szert tett címet tavaly szeptemberben dolgozták át és adták ki PlayStation 5-re, és eredetileg március elején érkezett volna PC-re.

A The Last of Us 2013-ban jelent meg PlayStation 3-ra, melyben Joel és Ellie útját követhettük végig a poszt-apokaliptikus Amerikában. A játék azóta bővült egy Left Behind című DLC-vel, mely Ellie háttértörténetét tárta fel, valamint a The Last of Us Part 2 című folytatással, plusz épp fut egy HBO-sorozatadaptáció, melynek főszereplői Pedro Pascal és Bella Ramsey.

A Naughty Dog bejelentését a rajongók meglepő türelemmel és támogatással fogadták, a legtöbb komment ugyanis arról szól, hogy megértik a megjelenési dátum csúszásának szükségességét, kifejezetten kérve a fejlesztőket, hogy szánjanak annyi időt a játék optimalizálására, amennyire szükségük van.

Egyes felhasználók még arra is rámutattak, hogy jó döntés volt a megjelenési dátumot a The Last of Us HBO-sorozatának utolsó epizódjának március 12-i adása utánra tolni.