Dollár
431,93 Ft
Euró
412,37 Ft
Font
461,45 Ft
Bitcoin
18,660 $

Sajtó: Ten Hag meggondolta magát Cristiano Ronaldo kapcsán

Fotó: EPA/Peter Powell
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. augusztus 16. - 21:59

A Vörös Ördögök a lehető legrosszabbul kezdték a szezont a Brighton és a Brentford ellen.

Duncan Castles újságíró szerint Erik Ten Hag meggondolta magát, és azt szeretné, ha Cristiano Ronaldo már a nyári átigazolási időszakban elhagyná a Manchester Unitedet, hogy más vezető szereplőkkel kezdhesse meg az építkezést – írja a Fichajes.net

Soron kívül Reuters: 1,1 milliárdos segélycsomagot készül kiutalni az Egyesült Államok Ukrajnának 

A Vörös Ördögök a lehető legrosszabbul kezdték a szezont a Brighton és a hétvégén őket legyőző Brentford ellen, két fájdalmas vereséggel. A helyzet kritikus, ezért radikálisabb döntéseket akarnak hozni.

Erik Ten Hag több sajtótájékoztatón is megerősítette, hogy számít Cristiano Ronaldóra a projektjében, és nem akarja, hogy elhagyja a klubot, de az álláspontja megváltozott.

A portugál azért akarja elhagyni a Manchester Unitedet, hogy egy olyan csapatban játszhasson, amely a Bajnokok Ligájában szerepel, és azért is, mert nem bízik a jelenlegi menedzser projektjében. A kapcsolat nem tűnik a legjobbnak a negatív kezdés után.

A sztár problémája, hogy sok csapat bezárta előtte az ajtót, és jelenleg nem sok lehetősége van, így a távozása egyre távolabbinak tűnik, másrészt a klub tulajdonosai sem akarják elengedni őt.