18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Dollár
419,19 Ft
Euró
406,17 Ft
Font
455,17 Ft
Bitcoin
18,975 $

Születésnapi bulin erőszakolt meg egy magatehetetlen részeg kiskorút, 8 év börtön vár rá

Fotó: Unsplash/Tobias Tullius A kép illusztráció.
not image

Borbély Fanni

2022. augusztus 16. - 17:08

A 20 éves férfi bűnösnek vallotta magát és részleteiben is megosztotta, hogy mit tett a magatehetetlen részeg lánnyal azon a bulin.

A 20 éves Rajama Samuel Doctorian Purba bűnösnek vallotta magát nemi erőszak vádjában, a bíróság pedig összességében 8 év börtönbüntetésre, és hat vesszőzésre ítélték. (Szingapúrban bevett szokás egyes bűncselekmények elkövetése után, hogy az elkövetőt megbotozzák, vagy éppen vesszőzik, ami nem a legkellemesebb elfoglaltság – a szerk.)

Soron kívül Zelenszkij megerősítette: Ukrajna légvédelmi rakétákat kapott az Egyesült Államoktól

Az erőszak 2020 novemberében történt, amikor Rajama lakásán négyen megünnepelték egy barátjuk születésnapját, noha Rajama és az akkor 16 éves lány korábban soha nem találkoztak. Kiderült, hogy a lány vonakodott a bulitól, ugyanis senkit sem ismert, ám végül beleegyezett, mivel egy születésnapról volt szó.

Végül ő és egy barátja este 10 környékén érkeztek meg Rajama lakására, ahol kártyázni kezdtek, ám a játék közben tetemes mennyiségű alkoholt is fogyasztottak, köztük whiskyt és szodzsut. Néhány kör kártyaparti után azonban a lány hirtelen szédülni kezdett, majd eszméletét vesztve a földre esett.

Ezt követően a lány jelezte, hogy hánynia kell, mire Rajama betámogatta a hálószobájában található mosdóig, addig a két másik barát a nappaliban maradt. A hálószobába érve azonban Rajama bezárta az ajtót, a lányt a vécéhez vitte, ahol a lány kicsit megkönnyebbült, a férfi pedig feltakarított utána.

Ekkor azonban Rajamának feltűnt, hogy az áldozat teljesen eszméletét vesztette, a férfi pedig felemelte a lányt, az ágyra fektette, majd molesztálni kezdte és megerőszakolta. A nemi erőszak közben a lány hol eszméleténél volt, hol nem, s bár minimális ellenállást tanúsított, annyira részeg volt, hogy nem volt képes koordinálni mozdulatait.

Rajama egy idő után abbahagyta az erőszakot, állítása szerint azért mert hirtelen rádöbbent, hogy ez bűn. Ezért gyorsan felöltöztette az áldozatot, majd kivitte a mosdóba, ahol a lány ismét hányt. Rajama lakótársa később bement a hálószobába, mert el akart menni a mosdóba, ám a lányt a vécé padlóján fekve találta meg.

Emiatt pedig nagyon dühös lett, a lányt azonnal felkapta és lefektette az ágyra, majd szóváltásba keveredett Rajamával, amiért ilyen felelőtlenül otthagyta a lányt, és tiszteletlenül bánt vele. Erre Rajama bevallotta, hogy amíg a lány eszméletlen volt, megerőszakolta. Érdekes módon azonban ezt követően a lány kivételével mindannyian visszamentek a nappaliba és folytatták az ivászatot.

A lány hajnali 4 óra környékén magához tért és azonnal elhagyta a lakást egyik barátjával, akivel érkezett, aki egy bérelt autóval lakására vitte a lányt. A lány ekkor megosztotta, hogy mit tett vele Rajama, legalábbis azt, amire emlékezett. Barátja pedig arra biztatta, hogy tegyen feljelentést a rendőrségen, a lány megtette, másnap pedig rendőrök kopogtattak Rajamánál. A CNA értesülései szerint a férfi lakásán a rendőrség 5 pornófilmet is talált, s végül összességében 8 év börtönbüntetésre, és hat vesszőzésre ítélték.