Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

Óriási gólokat lőtt Szoboszlai a Liverpool edzésén (videó)

Szoboszlai Dominik rúgótechnikája még mindig az egyik legjobb, emiatt is ösztönzik arra, hogy vállaljon többet a meccseken.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa a labdarúgó Európa-liga negyeddöntőjének Atalanta - Liverpool visszavágó mérkőzésén az olaszországi Bergamo stadionjában 2024. április 18-án. MTI/AP/Antonio Calanni
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik azonban egy rendkívüli csapatjátékos, aki igyekszik kiszolgálni a társait, elsősorban csatárokat, függetlenül attól, hogy nem egy támadónál van jobb rúgótechnikája az angol bajnokságban, ami sokat elmond a tehetségéről.

Jürgen Klopp a nagy búcsúra készül, melynek kapcsán ismét mondott pár szót, és hamarosan várhatóan a Liverpool hivatalos formában is bejelenti az utódját. Ami pedig Szoboszlait illeti, mostanában többet volt a kispadon, mint korábban, de ez valószínűleg csak egy pillanatnyi állapot, nem több. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Minden nagy játékos életében vannak ilyen időszakok, és Szoboszlai még mindig nagyon fiatal, aki nagy bejelentést tett ezen a héten. Világmárkát fog képviselni, és ki tudja, milyen tárgyalások vannak a háttérben, mert nagy az érdeklődés iránta, nem egy cég akarhat vele együttműködést kötni.

Mi pedig büszkék vagyunk rá, és ugyanazt tudjuk mondani, mint a többség, vállaljon több lövést, mert szenzációsan találja el a kaput. Ezt most az edzéseken is láthattuk, érdemes megnézni, milyen pontosan teszi a hálóba a labdát, esélyt sem adván a kapusnak. A játékosok egyik kedvenc programja el, ami egyúttal önbizalmat is ad számukra.