Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,024 $

Nem iskolai bántalmazás, hanem szerelmi bánat miatt lett öngyilkos a vaskúti diáklány

Egy hét leforgása alatt két tinédzser dobta el magától életét.

Fotó: Depositphotos
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

A Bors értesülései szerint amióta a nyolcadikos kislány önkezével véget vetett életének, döbbenet és szomorúság uralkodik a Bács-Kiskun vármegyei Vaskúton. A portál információi szerint szinte mindenki ismerte a kislányt, így a tragédia mélyen érintette a helyieket, akik vasárnap este összegyűltek, hogy gyertyagyújtással emlékezzenek meg az elhunytról.

Nem ez volt az egyetlen tragédia a múlt héten

Sokan még fel sem ocsúdtak a 16 éves sümegi tinédzser tragédiájából, aki iskolai bántalmazás miatt vonat elé vetette magát, 5 nappal később érkezett a hír, hogy a vaskúti Eszter is öngyilkosságot követett el. Soron kívül Szén-monoxid mérgezés áldozata lett egy idős nő Kecskeméten

Noha első körben az terjedt a helyiek körében, hogy a lány is iskolatársai bántalmazása miatt döntött a végzetes lépés mellett, a gyászoló szülők elejét vették a találgatásoknak.

A lap információi szerint a tinédzser szerelmi bánatában követett el öngyilkosságot. Állítólag egy nála idősebb, 20 éves fiúba szeretett bele. A kislány sajtóértesülések szerint felakasztotta magát, holttestét pedig kamionsofőrként dolgozó édesapja azonosította.

A lány a vaskúti általános iskolába járt, s ígéretes tehetség volt: dzsúdózott, a Mogyi Bajai Judo Club tagja volt, mellyel két héttel a tragédia előtt Szerbiában, Óbecsén vettek részt egy 8 ország részvételével zajlott nemzetközi dzsúdótalálkozón, ahol a lány serdülő korcsoportban második helyezést ért el. Sporttársai, iskolája, Vaskúti Német Nemzetiségi Általános Iskola, ismerősei és barátai egy emberként búcsúznak a tragikusan fiatalon elhunyt lánytól.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.