Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,36 Ft
Euró
384,30 Ft
Font
451,47 Ft
Bitcoin
67,989 $

Stana Alexandra vonzó szettjénél most nincs látványosabb

Stana Alexandra egy nagyon vonzó szettet rakott össze magának, ami rendkívül jól áll neki, és még mindig nincs nyári szezon, de a profi táncos formája már most megvan.

...svg content...Fotó: Instagram/Stana Alexandra Erika
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Az elmúlt napokban ismét többet lehetett hallani Stana Alexandráról, a Dancing with the Stars sztárjáról, aki ragyogó formában van, és ezrével kapja a bókokat, a férfiak odavannak érte. Hogy jelenleg van-e valakije, nem tudni, de az biztos, hogy Meggyes Dáviddal már nincs együtt, tönkrement a kapcsolatuk.

Nemrég személyesen találkozott Dávid exével, Horváth Grétáéval, akivel azelőtt alkotott egy párt az üzletember. Volt pár közös témájuk, és nyilván mindketten nagyon jól ismerik Dávidot, aki Grétával nyerte meg az Ázsia Expresszt, és közel állt ahhoz, hogy Alexandrával a Párharc legutóbbi évadot húzza be. Soron kívül Cristiano Ronaldo megint történelmet írt a szaúdi ligában

Alexandra elismerte tartozott egy bocsánatkéréssel Gréta felé, aki ugyancsak élete formáját hozta össze az elmúlt időszakban. Gréta pedig őszintén beszélt arról, hogy mit gondol a profi táncosról, aki lassan annyira ismert, mint ő. Sőt, a Dancing with the Stars miatt talán már ismertebb is, és a Zsákbamacska új évadában is szerepelni fog.

Alexandra a divat szerelmese, szeret csinosan, trendin öltözködni, de csak a saját stílusán belül. Abszolúte önazonos, és igyekszik a legtöbbet kihozni a lehetőségeiből, amikből a DWS óta jelentősen több lehet. Megváltozott az élete a táncműsor óta, és ez a jövőben még inkább így lehet.

A mostani szettje is nagyon látványosra sikeredett, sokan vannak oda érte, rengeteg bókot kap, ami nyilván nem tesz rosszat az önbizalmának. Érdekes lesz látni később bikiniben a nyári szezon alatt, mert kivételes formának örvend, nem kevesen irigykedhetnek rá, valószínűleg sok híresség is van közöttük.

Gyurcsány keményen beszólt Magyar Péternek: „Te egy tőről metszett fideszes politikus vagy”

Gyurcsány Ferenc ismét jelentkezett, ezúttal kedd reggel osztotta ki Magyar Pétert, akit egy tőről metszett fideszes politikusnak nevezett, és egyúttal tehetségtelenebbnek is, mint Orbán Viktor miniszterelnököt

Vitézy Dávid: nem lesz örökké miniszter Lázár János

Az LMP jelöltje szerint biztosan nem ő nyerné meg a „ki van a legjobban Lázár Jánossal” versenyt, de azt gondolja, hogy a politikus Budapest-ellenes politikája visszaüthet.