Dollár
429,44 Ft
Euró
414,98 Ft
Font
462,32 Ft
Bitcoin
19,404 $

Egyre csak gyűlnek a viharfelhők Sergio Ramos felett

Fotó: CHRISTOPHE PETIT TESSON
not image

Borbély Fanni

2022. február 24. - 15:35

Sergio Ramos jövője egyre kilátástalanabb, miután sérüléseiből nem sikerült teljesen felépülnie, ami miatt a pályán sem képes hozni a tőle elvárt teljesítményt.

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a 35 éves Sergio Ramos ideje a profi futballban rövidesen lejár, hiszen sérülései után nem sikerült maradéktalanul felépülnie, és valljuk be, ennyi idősen már nem is sétagalopp a regenerálódás. Ezért egyre közelebb kerül ahhoz, hogy szögre akassza a cipőt, ráadásul a PSG szurkolói sem kímélik teljesítménye miatt.

Soron kívül Már négy helyen szivárog a sérült Északi Áramlat 

Ramos közelmúltban tanúsított játéka nem túl meggyőző a PSG szurkolóinak szemében, ami miatt rendszeresen kapja is a kritikákat, és a francia sajtó is elég keményen beleállt, ami már a játékosnak is sok volt – írja az El Nacional.

Ramos mindenképpen szeretné befejezni a szezont Párizsban, hogy újra azt érezhesse, visszatért, ám nem tudni, hogy ennek mennyi a reális esélye, tekintve, hogy az elmúlt szezonban többet volt lesérülve, mint amennyi időt a pályán töltött.

Habár felmerült annak a lehetősége, hogy kipróbálja magát az amerikai ligában, erre igen kicsi az esély, de még mindig ott van neki a Real Madrid: Florentino Perez ugyanis számít rá, habár már egy egészen más szerepben.

Tervei szerint Ramosnak egy komolyabb pozíciót adnának a klubnál, de már nem játékosként, ami pedig azt is jelenti, hogy Ramosnak szögre kellene akasztania a cipőt, és búcsút kellene intenie profi futball pályafutásának. Mindenesetre, egy kiváló játékosról beszélünk, így bármi is lesz, remélhetőleg pár évig még látni fogjuk Ramost a pályán.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.