Dollár
395,13 Ft
Euró
417,90 Ft
Font
484,78 Ft
Bitcoin
17,190 $

Celeb vagyok, ments ki innen! Schumacher Vanda egy Terminator (videó)

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Senki számára nem lehet kérdés, hogy Schumacher Vanda az egyik legkeményebb játékosa a Celeb vagyok, ments ki innen!-nek.

Rövidesen kiderül, hogy ki az a sztár, akinek el kell hagynia a dzsungelt, és már nem lesz esélye a folytatásra. Eddig ketten távoztak, bár tegyük hozzá, hogy Zámbó Krisztián messze nem így tervezte, és a játék történetében ő az első, aki feladta azt.

Soron kívül Korlátlan internettel lepi meg ügyfeleit a Telekom

Úgy érezte, így kell tennie, miután rosszul lett és kórházba szállították. Igazán az orvosok sem tudták megmondani, hogy mi történt, mert nem volt előjele a rosszullétnek, az ájulásnak pláne, de egy biztos, az ő karakterével sokat veszítettünk.

Ugyanakkor még mindig rengetegen vannak a táborban, többek között Schumacher Vanda is, akinek nem volt egy komolyabb vitája Nyári Diával. Ők ketten biztosan nem lesznek barátnők, nagyon más karakterek.

Vanda egy igazán kemény csaj, aki azonnal beleáll a vitákba, míg Dia láthatóak kerüli az ehhez hasonló helyzeteket. Ahhoz sem férhet kétség, hogy Vanda az egyik legerősebb játékosa a mezőnynek, így nem lenne túl fair, ha kiszavaznák.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2