Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,39 Ft
Euró
396,17 Ft
Font
468,63 Ft
Bitcoin
65,567 $

Őket kétségtelenül remek divatérzékkel áldotta meg a sors

Ezek a csillagjegyek valódi divatmágusok, akik gyakran úttörő szerepet játszanak a trendek terén, ahelyett, hogy követnék azokat.

...svg content...Fotó: Unsplash
Egészség/Életmód

Koós Alexandra

Szerkesztő

Biztos mind ismerünk olyanokat, akikkel bármikor összefutunk, mindig jól néznek ki. Csinosak, divatosak, minden ruhájuk remekül áll rajtuk, a kiegészítőik tökéletesen passzolnak egymáshoz, a sminkjük és a frizurájuk is illik a stílusukhoz. Akár egy esküvőn találkozunk velük, akár az otthonukba állítunk be egy átlagos hétköznapon, egyszerűen nem tudnánk kifogásolható dolgot találni a megjelenésüket illetően. Vajon hogy csinálják, mi a titkuk? Szinte úgy tűnhet, hogy nincs válasz erre a kérdésre, mintha valami láthatatlan erő mutatná meg nekik, mit hogyan tegyenek.

A Blikk Rúzs az Astrotalk cikkére hivatkozva azt írja, talán semmi véletlen nincs abban, hogy ezek a személyek mindig könnyedén elegánsnak tűnnek, akárhol is legyenek, mivel az asztrológia is befolyásolhatja ezt, ezáltal pedig a stílusukat és a divatérzéküket. Emellett van négy csillagjegy, amelyre különösen igaz ez, nézzük meg hát, melyek ezek. Az egyik ilyen a Mérleg, aki a tökéletes egyensúly és az elegancia megtestesítője. Vénusz, a szépség istennője irányítja őt, így természetes módon rendelkezik az egyensúly és az esztétika érzékével, s kiválóan kombinálja a látványos és a visszafogott ruhakölteményeket. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Elsősorban a kifinomult, klasszikus stílusok iránt vonzódik, egy kis friss és modern csavarral. Míg a Bika a kényelmet és a luxust részesíti előnyben, emellett tény, hogy imádja a minőségi anyagokat és a klasszikus dizájnt, ami időtállóvá teszi minden holmiját. Az egyik rejtett képessége, hogy tökéletesen választja ki a ruháit, amik nemcsak kényelmesek, hanem hosszú távon is megállják a helyüket, ezáltal attól sem riad vissza, hogy prémium minőségű darabokba fektessen be. A lényeg, hogy ezek a holmik finom ízlését és az élet apró örömei iránti szeretetét tükrözzék.

A Skorpió kapcsán pedig az mondható el, hogy intenzitása és mélysége révén nem csak az életben, de a divatban is kitűnik a tömegből. Gyakran választ merész, figyelemfelkeltő darabokat, amelyek tükrözik erős személyiségét, s akár egy jól szabott öltönyről vagy egy lenyűgöző, drámai ruháról van szó, e jegy szülötte mindig lenyűgözően fest. Szeret kísérletezni az izgalmas dizájnokkal és az egyedi kiegészítőkkel, s bármi után nyúl is, abból mindig valami nagyszerűt hoz létre, mert az ízlése kifogástalan.

A Vízöntő híres arról, hogy egyedi stílusa van, ami olykor szokatlan is tud lenni, de neki épp ez áll jól. Imádja keverni a különböző divatstílusokat, mert ezzel is kifejezheti, hogy milyen kreatív és mennyire újszerűen gondolkodik. Ezáltal pedig egyfajta előfutárként is lehet rá utalni, aki mindig egy lépéssel előrébb jár a divatban, mint egy trendteremtő, a többiek pedig csak loholnak a nyomában. Emellett gyakran választ futurisztikus vagy avantgárd darabokat, s ő az, aki szereti a technológia és a fenntarthatóság megjelenését a divatban, így a környezetbarát anyagokat különféle technológiákkal továbbfejlesztett ruházattal is kombinálja.