Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,72 Ft
Euró
396,23 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
65,224 $

Sztankovics távozásával Lisztes Krisztián rögtön gólt lőtt az Újpestnek

A Ferencváros megint legyőzte az Újpestet, és bár a kiütés elmaradt, Lisztes Krisztián visszakapott valamit, amit Sztankovics elvette tőle a Magyar Kupa döntőjében.

...svg content...Fotó: FTC játékosainak gólöröme az OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójában játszott Ferencvárosi TC-Újpest FC mérkőzésen a Groupama Arénában 2024. május 19-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Ferencváros már egy ideje bajnoknak mondhatja magát, viszont a Magyar Kupában kikaptak, a Paks vitte el a trófeát, amire azelőtt nem volt példa. Sztankovics első igazi kudarca volt ez, és mint kiderült, az utolsó is, mert addigra már mindenben megállapodhatott az új klubjával.

Sokaknak nem volt szimpatikus az, ahogyan ezt az egészet kezelte, mintha csak ugródeszkának használta volna a legendás magyar klubot. Végül a Szpartak Moszkvához került, ahol valószínűleg lényegesen többet fog keresni, bár eddig sem panaszkodhatott, a Fradi is megfizette, akik egy lényegesen nagyobb edzőt igazolhatnak nála. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Ami biztos, Sztankovics már nem a Ferencváros része, így az Újpesti zárófordulóban sem ülhetett le a kispadra. Ennek ellenére nyert a Fradi, Marquinhos 38. percben lőtt góljával, majd jött Lisztes Krisztián, aki nemrég egy igen látványos tetoválással jelentkezett be, ami egyúttal szerencsét hozott neki, akárcsak az edző távozása.

Büntetőből volt eredményes Lisztes fia, és egy másik edzővel talán sokkal több lehetőséget kapott volna, ami a fejlődését is elősegíti. A Fradi 2-0-val küldte haza az Újpestet, akik a korábbi fordulóban történt zakó miatt nem számolhattak a szurkolóikkal, mely egyúttal határozott üzenet is volt a tábor részéről a jövőre nézve.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.