Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Schobert Lara: „Én nem vagyok ilyen palizós típus”

Fotó: YouTube/Panna, csajok, satöbbi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Lara arról is beszélt, hogy nem tartja magát palizós típusnak, illetve ma már csak az előnyét látja az ismertségének.

Schobert Lara az egyik legismertebb nő Magyarországon, köszönhetően annak a Schobert-család gyermeke. Édesapja, Schobert Norbi és édesanyja, Rubint Réka révén az egész ország ismeri, és őt is rengetegen támadták.

Soron kívül Nem kell aggódni, a következő napokban sem lesz hiány tojásból

Időről időre újra előveszik a közösségi médiában, akárcsak a szüleit, vagy az ifjabbik Schobert Norbit, aki még nagyobb ismertségnek örvend, miután megnyerte a Farm VIP 3-at. Lara valamelyest a háttérből követi az eseményeket, ugyanakkor nem tagadja, voltak nehezebb időszakok.

A „Panna, csajok, satöbbi” YouTube-csatorna legújabb adásában beszélt arról, hogy igazán már csak az előnyét látja az ismertségének. A beszélgetés ideje alatt ott volt vele az édesanyja is, aki ugyancsak mesélt pár olyan dologról, amikről eddig nemigazán.

Schobert Lara szerint félnek őt megközelíteni a férfiak

„Én hátrányát azért nem látom már. Apa azért sokszor nehezítette meg a helyzetünket a kommunikációjával, az talán nehezebb volt, de én igazából csak az előnyét látom ma már.” – idézte a fiatal lányt a Szeretlek Magyarország.

Lara nem tartja magát „palizós típusnak”, és ezen a területen már lát hátrányt. „Én nem vagyok ilyen palizós típus, csak engem szoktak ugye megtalálni, de ebben látok hátrányt: azt érzem a férfiaknál, hogy félnek megközelíteni.”

A beszélgetés alatt elárulta, sokkal több lehetősége van ismert emberként, bár ezekkel a lehetőségekkel nem él vissza, inkább csak kihasználja azokat. „Mármint olyan szempontból, hogy minden lehetőséggel élek, ami elém kerül.”