Clouds
21 Budapest
Dollár
359,46 Ft
Euró
390,10 Ft
Font
444,07 Ft
Bitcoin
22,771 $

Rossz hírek érkeztek a The Witcher második évadának forgatásáról

Kult
not image

A T-800-as

Szerkesztő

A hírek szerint a rendkívül népszerű The Witcher sorozat második évadának forgatása közben megsérült a főszereplő, Henry Cavill, ami miatt ismét csúszhatnak a munkálatok.

A hírek szerint a rendkívül népszerű The Witcher sorozat második évadának forgatása közben megsérült a főszereplő, Henry Cavill, ami miatt ismét csúszhatnak a munkálatok.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

A Netflix sorozata körül egy ideje nem mennek rendben a dolgok. Először a COVID-19 szólt közbe, ami miatt le kellett állítani a produkciós munkálatokat. Az elmúlt hónapban a személyzet tagjai közül páran betegek lettek, de ezúttal nem kellett sokat kihagynia a stábnak.

A Game Rant is arról ír, hogy a Netflix sorozatának stábja most már minden bizonnyal szigorú protokollokkal rendelkezik, hogy elkerüljék az újabb nagy csúszásokat a koronavírusra megbetegedések miatt.

Senki nem akarja veszélybe sodorni a 2021 nyarára tervezett dátumot, ami a második évad bemutatójának időpontja lenne. Ugyanakkor nemcsak a koronavírus az egyetlen olyan tényező, mely problémát okozhat.

A The Sun arról ír, hogy a főszereplő nemrégiben megsérült a forgatás ideje alatt, miközben az egyik akciójelenetet forgatták. A jelentések szerint a világhíres színész, aki már korábban is nagy rajongója volt a The Witchernek, lábfájdalmakra panaszkodott, ami miatt leállították a forgatásokat.

Cavill sérülésének mértéke nem teljesen ismert, de a források azt mondják, nem valószínű, hogy az súlyos lenne, mivel nem hívtak hozzá mentőt. Állítólag a jelenet után láthatóan nehézségei voltak a járással.

Mi lesz velünk mozik, színházak és fesztiválok nélkül?

Ezek után adódik a kérdés, hogy ez az esetleges csúszás mit jelenthet a továbbiakban. Cavill gyakran vesz részt a különböző akciójelenetekben, de lehetséges, hogy ezek után változtathatnak a terveken, bár továbbra sem tudni, hogy mi történt, milyen módon sérült meg a világsztár.