Ronaldinho és Neymar a PSG meccsén Szoboszlaiék ellen

Ronaldinho brazil válogatott labdarúgó a neki ítélt trófeával a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség, a FIFA 2017-es Konföderációs Kupájáról tartott sajtótájékoztatón Mexikóvárosban 2016. május 11-én. A FIFA 66. rendes kongresszusát május 12-13-án rendezik a mexikói fõvárosban. A Konföderációs Kupa 2017-es labdarúgótornát Oroszországban tartják. (MTI/EPA/Jose Mendez)
not image

Hujber Dávid

2021. október 20. - 12:37

Minden idők egyik legjobb futballistája is a helyszínen követte figyelemmel az eseményeket Szoboszlai csapata ellen.

Azok, akik a PSG-Lipcse mérkőzést választották kedd este, biztosan nem unatkozhattak. A Bajnokok Ligája „A” csoportjának fő eseménye a vártnál is izgalmasabbra sikeredett, mert a német csapat egészen a végéig állta a sarat.

A világsztárokkal felálló párizsiak egyértelműen a fő esélyesei voltak a mérkőzésnek, és ennek megfelelően kezdtek. Mbappé már az első 10 percben betalált, amivel megadta a hangulatot, de jött a hidegzuhany.

A 28. percben Silva egyenlített, gólra váltotta Angelino passzát, majd 57. percben még a vezetést is megszerezték a vendégek. A PSG-nek feljebb kellett kapcsolnia, máskülönben bajba is kerülhettek volna, Messi ide vagy oda.

Módszeresen kirabolná az Atletico Madridot a Newcastle

Az argentin legendától összességében sokkal többet vártunk az elmúlt hetekben, ám most két alkalommal is bevette az ellenfél hálóját. Először a 67. percben, majd a 74-ben büntetőből. Sőt, Mbappé is duplázhatott volna, ha a hosszabbításában nem hibázik a büntetőnél.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.