Dollár
394,95 Ft
Euró
417,78 Ft
Font
484,26 Ft
Bitcoin
17,215 $

Módszeresen kirabolná az Atletico Madridot a Newcastle

Fotó: Instagram/Diego Simeone
Sport
not image

Kornis Vivien

Szerkesztő

Az Atletico vezetőedzőjét és sportigazgatóját is elcsábítaná a Newcastle United.

Mohamed bin Szalmánnal a Newcastle United a világ legerősebb csapatává válhat, és az új tulajdonosok nem is titkolják: úgy gondolják, a Newcastle lehet a következő PSG. A klub felvásárlásával rengeteg pletyka szabadult el a futball világában, ezek egyike pedig nem másra, mint Diego Simeonéra vonatkozik. 

Soron kívül Korlátlan internettel lepi meg ügyfeleit a Telekom

A Fichajes a The Sun brit tabloidra hivatkozva azt írja, hogy az Atletico Madrid vezetőedzőjére fájhat a foga a Newcastle Unitednek, hiszen az új tulajdonosok egyike nagy rajongója az argentin válogatott labdarúgónak. 

A klub itt azonban nem állna meg, a hírek szerint ugyanis Andrea Bertának, a Wanda Metropolitanóba évekkel ezelőtt hatalmas változást hozó sportigazgatónak is ajánlatot tehetnek Simeone mellett.

Úgy tűnik tehát, hogy a Newcastle új tulajdonosai az Atletico Madridot a fejlődéshez és az exponenciális növekedéshez referenciapontnak tekintik, és a klub életében az elmúlt évtizedben látott fordulatot lemodelleznék. 

Az Atletico minden kétséget kizáróan a legnagyobb köszönettel Simeonénak és Bertának tartozik, éppen ezért vethetett rájuk szemet Newcastle klubja. A lap szerint a madridi csapat nyilvánvalóan nem engedné el a két férfit, de megnyugtathatja őket a tény, hogy egyelőre köti őket a szerződésük.