Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,089 $

Ronaldinho módjára cselezett a Manchester City kapusa a kapu torkában (videó)

Nem lehet azt mondani, hogy a Manchester City kapusa szívbajos lett volna, akár gólba is kerülhetett volna a mozdulata.

...svg content...Fotó: EPA/ANDY RAIN
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Már nem kell sokat várnunk arra, hogy a Manchester City és az Arsenal után a Liverpool is pályára lépjen az angol bajnokságban. Szoboszlai Dominikék a Manchester United otthonában fognak játszani, ami visszavágónak is tekinthető az FA-kupából való kiejtésüket követően, mely fájdalmasan érintette Klopp csapatát.

Jelenleg az Arsenal vezeti a bajnokságot, de csak 1 ponttal vannak a Liverpool előtt, és ha Szoboszlaiék hozzák a meccsüket az Old Traffordon, 2 ponttal előzik majd meg a londoniakat. Noha az United története egyik leggyengébb szezonját futja, és Ten Haggal egyre mélyebbre süllyednek, bármi benne lehet ebben a meccsben. Soron kívül Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

A Manchester City is nyert szombaton, nem is akárhogyan. De Bruyne két nagy gólt lőtt, és egy gólpasszt is kiosztott, amivel a meccs embere lett. Szintén érdemes felhívni a figyelmet Oretaga parádés cselére, aki nem mellesleg a City kapusa. Mintha csak Ronaldinhót láttuk volna, úgy verte át az ellenfelét a kapu torkában a kapus.

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.

Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

A MÁV-Volán-csoport megerősítette, a nagy hőségre való tekintettel folytatják a vízosztást a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon.